Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestrasili so nas/jih 31.3.2008 9:07:01
|
|
|
|
Pobalami
|
Na osnovi tega, da pri dveh letih ne govori ne moreš dati take diagnoze. Nekateri pediatri preveč komplicirajo. če mislite, da je kaj narobe naj ga pregleda strokovnjak. čeprav je pa res, da če se ugotovi, da so problemi je najboljše čim prej začeti hoditi recimo k logopedu. po mojem pa do tretjega leta ne rabite skrbet preveč.
|
|
|
|
RE: Prestrasili so nas/jih 31.3.2008 10:22:49
|
|
|
|
Lenny
|
Nič bat, ni nobene panike, če otrok na povedano pravilno reagira. To sem sicer že brala, v petek pa sem bila s starejšim pri logopedu zaradi izgovorjave R-ja in sem tudi za malega škrata, ki bo maja dopolnil dve leti, postavila vprašanje glede govora. In me je logopedinja pomirila. Če otrok razume, kaj mu govoriš in ustrezno reagira, če čeblja po svoje, kar ponavadi mamice prav dobro razumemo, ostali svet pa ne, je vse O.K. Tudi prvi sin je pri dveh letih povedal točno 6 besed, ki jih je razumela tudi širša okolica. Kmalu po tem pa je čvekal naprej in nazaj.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.