Anonimen -> amenoreja (28.3.2008 15:26:00)
|
Pozdravljeni! Sem ena izmed novih na forumu, pred nekaj dnevi vpisana v klub 30 letnic. Moje težave so povezane z amenorejo - 10 let sem jemala KT, brez pomislekov, kako bo, ker naj bi bile praktična in nedolžna zadeva. Nehala sem jih jemati pred dvema letoma in od takrat so se začele težave – menstruacije nimam več. Čeprav sem jo dobila pri 12ih in jo imela na zelo neredno (dvakrat, trikrat letno) do 17 leta, kar je bilo normalno, saj se bo vse uredilo zaradi mladosti. Nato sem pač dobila KT od g., ker bi naj uredile vse. In so…Leta in leta rednih pregledov in vse bp, le v času prekinitev m ni bilo, ampak je bilo baje tudi to normalno…Zdaj je pa nimam več, imam PO jajčnike, sem na CikloProginovi že leto in pol, vmes sem probala nehati s temi tabletami, pa je po treh mesecih še ni bilo… In zdaj vprašanje- je imela katera podobno izkušnjo in kako je potem potekalo zdravljenje???Sicer sem že bila v MB, kjer čakam na preiskave, vendar me zanimajo vaše izkušnje? Jasno mi je, da brez m ne more priti do nosečnosti… Hvala za vaša mnenja, lp
|
|
|
|