RE: situacija (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

lotoska -> RE: situacija (31.3.2008 20:34:11)

Hvala, sam nisem. Bi bila. Aja kaj je skupnega? Cena.

Kinokija -> RE: situacija (1.4.2008 14:54:56)

No, sam če si dal 5 let nazaj 1000 evrov za  npr. beljenje sten, se je pa to že malo amortiziralo, kaj ne? Razen, če beliš na 30 let.

Anonimen -> RE: situacija (1.4.2008 15:21:39)

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

moja kolegica ima skoraj enak problem. 5 let skupaj, skupaj kupila stanovanje (vsak polovico zneska na kredit), skupaj ga opremila, pred 4 meseci pa šla narazen. on zahteva od nje polovico prodajne (ne nakupne) cene+polovico od opreme. ker ji drugače ne znese, se stanovanje prodaja, vsak bo dobil polovico, ona se seli domov v blok v mladinsko sobo, on pa že živi pri drugi punci.

stanovanje prodat za starga jurja, pa naj odnese polovico prodane vrednosti...šalim se, seveda...verjamem, da ni enostavno delit premoženja...

Jutra -> RE: situacija (1.4.2008 15:24:14)

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

moja kolegica ima skoraj enak problem. 5 let skupaj, skupaj kupila stanovanje (vsak polovico zneska na kredit), skupaj ga opremila, pred 4 meseci pa šla narazen. on zahteva od nje polovico prodajne (ne nakupne) cene+polovico od opreme. ker ji drugače ne znese, se stanovanje prodaja, vsak bo dobil polovico, ona se seli domov v blok v mladinsko sobo, on pa že živi pri drugi punci.

Zajedalec ušivi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley18.gif[/image] In una druga mu že vsa srečna pere, lika, pospravlja in kuha.

mimi81 -> RE: situacija (3.4.2008 10:45:00)

Pravično je, da dobi svoj vložek (10.000), sodišča raje ne omenjam, ker se mi ne zdi potrebno, saj lahko vložek tudi fizično odnese (glede na to da gre za pohištvo, si ga lepo odmontira).

Poroka tukaj nima veze, saj bi bilo v primeru, da bi bila poročena, isto. Stroški so pa druga stvar, nima veze kdo je dal več ali kdo je koga preživljal tisti čas, če je on vložu 10.000, more to dobit nazaj, če si poštena.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]