|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   horoskop
28.3.2008 12:11:03   
Anonimen
punce, koliko dajete na horoskope? Moja mama je čisto ven padla, ko je zvedla da bom rodila otročka po znamenu levčka in je rekla da sploh ni fajn kombinacija.. jaz:škorpijon, mož:dvojček in bejbi:levček,    češ da to sploh ne paše skupaj.    Mislm halo???  Sem ji rekla da naj nas pusti pri miru in je bila čisto vžaljena. BRIGA ME!!!!    Jaz ne dam nič na to in me briga če bo levček al pa devica al pa kej druzga, sej je vseeno, važno da je zdrav in mojga otročička neskončno ljubim.  Sej drugače komaj čaka da se rod in ko sem ji prvič povedala da pričakujem in kdaj pričakuje je bila čisto in zebe od veselja.  Po moje ima preveč časa zdej.  ME je pa čisto znerviralauser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: horoskop
28.3.2008 12:14:08   
MamiBom
Ti mami povej, da je premalo poučena ... user posted image

Ne smeš gledati samo sončnega znaka (v tem primeru lev), ampak celotno natalno karto. Jaz bom tudi imela levčka, pa sva z možem bik-riba kombinacija in kao tut ne paše skupi. Ampak to je toliko večji izziv - če ja tvojo mamo tako matra, naj se raje odpravi h kakemu astrologu, da ji razloži celotno sliko, ne samo to, kar ona vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2008 12:16:54   
Anonimen
točno to ji bom reklauser posted image user posted image user posted image ...   hvala MamiBomuser posted image

(odgovor članu MamiBom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 13:14:25   
*zoe*
Se popolnoma strinjam z MamiBom! user posted image  Nima pojma tale tvoja mami. Poleg tega ne obstaja samo ta horoskop, ampak še milijon drugih - kitajski, feng shui, ... Tudi midva s partnerjem se kao sploh naj ne bi razumela, jaz sem rak, on pa oven in povsod piše, da je to grozna kombinacija. Ampak že od nekdaj se najbolje razumem z ovni - generalno gledano, največ prijateljev in prijateljic imam, ki so ovni...

Tako da se ne sekiraj in se zapomni samo eno čisto preprosto stvar, ki jo vedno znova pozabimo ali pa je nočemo sprejeti - VSE KAR SE NAM DOGAJA JE TOČNO TAKO, KAKOR MORA BITI! VSE JE PRAV, če ne bi bilo tako kot je.

Lepo nosečnost, pa še lepšo štručko ti želim!

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 14:06:37   
Tejchy
Ne smeš gledati samo sončnega znaka (v tem primeru lev), ampak celotno natalno karto. Jaz bom tudi imela levčka, pa sva z možem bik-riba kombinacija in kao tut ne paše skupi. Ampak to je toliko večji izziv - če ja tvojo mamo tako matra, naj se raje odpravi h kakemu astrologu, da ji razloži celotno sliko, ne samo to, kar ona vidi.

se strinjam..

Js sem lev, moj partner rak - kao tud ne gre skupi.. pa se že 9 let ful dober štekama, nobenih problemov.. tak da.. če se že to gleda, je treba je gledat res celotno karto.. določen vpliv ima pa tudi vzgoja in okolje v katerem živiš. Ni vse v kartah..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2008 16:12:03   
Netopirčy81
Kaj pa pravte na to: ati riba, mami in user posted image  pa kozoroginji user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 16:40:37   
anita goitan
jaz pa riba, on rak,user posted image  bo lev/levinja

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 17:16:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
punce, koliko dajete na horoskope?

Čisto nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 17:18:50   
Naty*
Sicer preberem horoskop, če slučajno naletim na njega, ampak da bi se resno ozirala na to, kaj mi piše user posted image ...

Ojojoj... če bi držalo to, da se z enimi znaki ful ne ujameš, pol bi po moje lahko že samo zaradi tega prekinla stike s 70% ljudi, ki jih poznam user posted image ! Da bi se pa sekirala v kakem znaku bo rojen moj user posted image ....ma ne se hecat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 18:14:32   
Anonimen
Jaz sem levinja, mož in tamal pa rakca pa kaj zato onadva ščipata jaz pa kričim.
Malo heca.  Jaz se ne oziram na horoskope ker ,e brez veze. Ampak kot znamenje je nekaj resnice v tem, kdo je kaj. A mpak to ne velja za vse.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2008 18:55:49   
Anonimen
Jaz lev, on vodnar, mišek pa tehtnica, pa se razumemo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2008 19:13:32   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
punce, koliko dajete na horoskope?

Čisto nič.

Podpišem.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2008 20:06:39   
Srčekgirll
Ma jst tud nč ne verjamem v ta horoskop. Jst sm bik, moj user posted image je rak ( pravjo da ta kombinacija ni za skup, zakaj? ne vem, ampak nama super laufa), user posted image pa bo tud bikec. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2008 20:10:50   
kekec in mojca
Jaz sem včasih pisala horoskope... user posted image user posted image user posted image Tak da verjemi, da ne dam nič na njih. Tudi na astrološke karte ne.

Nikak mi ni jasno, kako bi položaj planetov ob mojem rojstvu vplival na moj karakter. Larifari. user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2008 21:13:43   
Majuska
Midva bova tut zgleda imela levčka, pa se ne sekiram ... Sicer sem bikica, imam pa leva v podznaku in zna biti tole prav zanimivo. Sploh ker je oči vodno znamenje (riba), ampak tega se v bistvu veselim. Dve trmici skupaj, uuuuu to bo zabavno user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2008 2:27:28   
janin79
On kozorog jest oven, čakamo bika...
ne bo dolgčas

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2008 0:25:08   
moya
Levčki so čist fajn, mi bomo mel pa kot kaže levinjo, teh se je pa bolj za bat user posted image  . In res je, zelo pomembno je kaj ste v podznaku....

(odgovor članu janin79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.3.2008 17:41:31   
mateyka
zanimivo. midva sva pa delala na eni levinji user posted image in nam je tud ratala user posted image (jaz oven, mož škorpijon)
men se zdi brez veze preveč na to gledat. itak je pri horoskopu pomemben tudi ascendent in to pa se določa po uri rojstva. to je pa že mal težko planirat, a ne? user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.3.2008 19:21:35   
Motoristka
Jaz ne dam toliko na horoskop, veliko pa dam na ASTROLOGIJO!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.3.2008 21:28:24   
BUŠICA
ker imam kar 2 PDP-ja user posted image , bom imela ali bikca ali dvojčka ( za dvojčke sem prebrala da ne ubogajo staršev, biki so trmasti...) vsak znak ima svoje + in -. sicer pa se meni numerologija zdi interesantna!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.3.2008 22:38:17   
Majuska
Pravzaprav nista pomemben le sončni znak in ascendent, temveč celoten spekter planetov v trenutku, ko ste rojeni. Zato cenim predhodnico ki pravi, naj vam natalno karto razloži astrolog. Horoskopi, ki jih najdemo po revijah in radijskih postajah preveč posplošujejo, čeprav so zabavni. Dejstvo pa je, da je treba upoštevati cel kup vidikov, od pozicije planetov, od okolja v katerem oseba raste in od vzgoje ...

Torej, če vas toliko interesira, obiščite astrologa user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2008 23:57:04   
BUŠICA
a veste da se bodo naši user posted image  rojeni v 2008 po kitajskem horoskopu, rodili v letu podgane?! kaj bo pa na to mama rekla? user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?