benika -> RE: palatoshiza-razcep mehkega neba (20.8.2008 21:44:27)
|
A to misliš navadno dudo al cucelj za na flaško? Mi kot navadno dudo uporabljamo čisto navadno dudo iz Müllerja ali pa Nuk-ovo, seveda obe iz kavčuka, ker je silikon pretrd. Če pa misliš cucelj za na flaško, je pa takole. Te posebne cuclje prodaja Baby center, vendar so drage kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], pa tudi sama flaška drži le 150 ml tekočine, kar je za nas pol premalo. Jaz sem težavo rešila tako, da sem na cuclju povečala luknjo, tako da Jakoc cucelj samo stiska in mleko lepo teče ven. Moram pa priznat, da sem mu zadnjič kupila flaško s silikonskim nastavkom od Baby love, pa mu gre supeer tudi s silikonsim cucljem. Skratka, mi lepo napredujemo, slikice si lahko pogledate v mojem albumu, če katero zanimajo. Sedaj res nestrpno čakam, če se bodo v LJ blagovolili poslat kakšno pošto za operacijo. Zdi se mi, da je sedaj pa že čas, da pridemo na vrsto, saj bo Jakob počasi star 8 mesecev, ustnica pa naj bi se operirala pri 6. mesecih. Ne vem, no, mene so mal razočarali, sem mislila, da bomo prej na vrsti.
|
|
|
|