Kuhinja... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Skratek46 -> Kuhinja... (28.3.2008 10:33:03)

Lepo bi prosila, če mi lahko kako pomagate,ker obupano iščem kuhinjo in al mi ni nič všeč al so pa cene take da te na rit vrže. V IKEI mi res nobena ni všeč. Zanima me če poznate še kakšno trgovino kje v Sloveniji al v Italiji, ki ima poceni kuhinje. V Udinah pravijo da so sam sama ne poznam nobene tam in bi vam bila zelo hvaležna če mi pomagate.
Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kuhinja... (28.3.2008 10:39:38)

Ena moja kolegica jo je kupila v Palmanovi v Italiji. Ima jo že 7 let in je še vedno kot nova.

Midva sva jo pa kupila v Svei(prek Mercatorja) pa tudi ni bila draga. Imava Nežo ki je ena cenejših Sveinih. Imava jo tri leta in je tud še k nova. Pa super za čistit.

P***** -> RE: Kuhinja... (28.3.2008 12:30:41)

Midva sva jo naročila v Lesnini od Panles-a in je kar poceni, kot sva gledala je na ravni Ikee. Ima pa vse blažilce za predale in baje, da nimajo z njimi nobenih reklamacij. Sicer pa so vse njihove kuhinje tudi na spletni strani podjetja, da vidiš, če ti je katera všeč.
Dober nakup!

janca -> RE: Kuhinja... (28.3.2008 19:27:09)

Mi smo jo kupili pred enim letom v Polzeli (Garant). Cenovno ugodno, meni je všeč. Super za čiščenje.  Gratis jo pridejo zmontirat. Skratka nam je super. Kuhamo vsal dan pa je po enem letu še vedno kot nova.

Anonimen -> RE: Kuhinja... (28.3.2008 19:32:02)

js sem si jo sama narisala in dala narest! in je točno taka kakršno sem hotla pa še cenejš meje pršla

janjja -> RE: Kuhinja... (29.3.2008 17:11:47)

Mi smo naročili Panlesovo in bo stala 4000 evrov (brez aparatov) ampak prav ista od Dan Kucken, Alno ali kaj podobnega bi prišla najmanj 10000 Evrov!!!

Tako da sem za Panles imajo pa salon v Celju in Ljubljani

Stran: [1]