honey -> RE: Prevarana! (4.4.2008 14:33:31)
|
Govorim iz izkušenj: tudi sama sem bila na tem, kot si ti, sončica1. Priznam, ni bilo lahko, čeprav takrat še nisva imela otroka. Bila sva skupaj 2 leti, ko sem ugotovila, da me je prevaral. Vedno sem bila pametna: če me bo moj prevaral, bom spokala in šla, tega si pa ne bom dovolila. Ampak sem ostala. In sva skupaj še danes, 11. leto. Res je, od začetka je bilo zelo hudo, sumila sem za vsak klic, vsakič, ko je rekel, da gre s prijatelji na pivo, sem pomislila: kaj pa, če gre k njej in mi laže? Ampak potem sem pa sama s seboj razčistila, da sem pač to sprejela, bila je napaka. Poti nazaj ni bilo več. Imela sem edino še izbiro: ali se bom s tem sprijaznila in mu odpustila ali pa bom spokala in šla. In sem mu odpustila. To pa ne pomeni, da sem pozabila. Tega pa mislim, da se ne da. Še danes me vsake toliko časa prešine spoznanje, da sem bila prevarana in še danes zaboli, čeprav veliko manj in vse redkeje. Potrebno se je pogovorit in si po tem priti na jasno, kaj sploh želiš. Še najbolj je pa pomembno to, če se ti zdi, da si mu zmožna oz. pripravljena odpustiti prevaro. Ker če ne, potem pa res ni izbire.
|
|
|
|