spacey -> MARČEVKE ****.... (7.2.2005 10:58:46)
|
Dobro jutro... :rozica::rozica::rozica: No pa sem boljša, glede počutja, vendar sem imela tako slab spanec, da je joj. Sem opazla, da če grem zvečer prehitro v posteljo, da kar ne morem zaspat, se naštimat v pravo pozo, vse me kr neki boli...skratka groza. Celo noč sem se zbujala zaradi žeje in tiščanja na WC. Pol sem se pa še ob 4h zbudila napila vode in spet mi je posatlo slabo, tako da sem si šla segrevat mleko z medom, da sem lahko spet nazaj zaspala. V petek zvečer smo dobili obiske iz Lj (fant in punsa ter njuna psička), ki so ostali do sobote zvečer. Že v petek smo se zavlekli do poznega, prinesla sta en kup hrane in pijače (nič zdravega) in smo se "basali"...jaz sem šla prej spat, ker sem zjutraj (sobota) imela pregled pri moji zdravnici, ki me je dala v laboratorij pregledat vodo. In je vse ok, ni tistih beljakovin (albuminov). Dopoldne smo se šli šetkat in kofetkat po sončku in burji po Piranu...pol smo si šli iskat kosilo in pol je bil že večer. Mene me je vse to skupaj tako izmučilo, da ko so šli sem samo še padla v posteljo in zaspala za eno uro in pol. Se zbudila in bila čist omotična, tako da sem po hitrem postopku šla nazaj v posteljo. Včeraj pa sem bolj počivala in lenarila, le malo sem se igrala z :kuza: Ayo na sončku in nabirala energijo. Pol smo pa bili povabljeni k moji mami na kosilo in tam bili do 19h. In ko smo prišli domov, sem se samo na hitro pofočkala in šla v posteljo. Punce meni se tudi zgodi da mi vsaketolko kakšna kaplica uide :ups: sploh kadar kihnem, ko je tista močna sila. Se mi je pa včeraj zjutraj zgodilo, ko sem vstala, da me je piška tako srbela, da sem mislila, da bom znorela. :ups: :grrr: A se še kateri to dogaja? No sej me je pol minilo in tudi danes me ne nadleguje tale srbež, ampak je pa tako zoprn kot... :hudicek: :grrr: Yasmin hvala, sem boljše. Bolj me skrbiš ti in tvoj bejbi. :zmeden: Mogla bi it na bolniško, da se lahko posvetiš samo sebi in tvojemu zakladeku, ki raste v tebi. 9nebesa Saj praviš, da ti je G rekla da zaostaja v razboju za skoraj 1mesec, to ni fajn. A se ne bi dalo kako zmenit v tvoji službi, da bi šla na bolniško? Pol bi tut mal več apetita imela, ker ne bi bila več pod stresom in ziher bi bilo tako najbolje za oba. Vendar samo ti veš kaj in kako se da narest v tvoji službi. Jaz ti želim da bi bilo vse ok in da bi bilo malo več razumevanja iz stani nadrejenih. Naj vaju :angel: čuvajo, jaz pa sem v mislih z vami in držim pesti. :rozica::rozica::rozica: Upam, da bo tudi glede tvoje majne nezgode vse ok. Joj trebuh... :zmeden: tudi men neki boli, pa skos mi neki otrdeva, pa sej ne vem kako bi opisala. Če se pa tebi to že dalj časa dogaja, pa le pejdi do G in povej in mogoče res dobiš bolniško. Sporoči, kako in kaj. Rainbow na socialnem sem jaz že vse zrihtala januarja (glede paketa), edino za starševski dodatek in za očetovski dopust mormo it po rojstvu otročka. :zmeden: To mi je pa ful bedno, ker že itak nimaš časa za nič, pol moreš pa še to rihtat. :( Kako je kaj s tvojo tamalo Lio, a je ozdravela? Morskadeklica kako te razumem, jaz mam že dva stroja za likat in še najmanj dva me čakata, pa se nikakor ne morem spravit k temu opravilu. :(( :zmeden: Meni je bilo v materinski šoli všeč, ker so nam pokazali na dojenčku kako se ga neguje, oblači, umiva, kopa...edino kar mi ni bilo všeč, pa je: 1.predavanje: Uvod in namen tečaja (totalna paranoja) in 3.predavanje: Potek nosečnosti (tudi to čisti dolg čas). Barby* ja me smo absolutne zmagovalke pri nabiranju kilogramčkov. V bistvu jih jaz sploh ne nabiram, ampak me kar oni lovijo in primejo kot klop! Jaz samo upam, da bodo potem res kar skopneli. :zmeden2: Si že začela kaj prat in sortirat in pripravljat? Še malo pa tudi ti na porodniško, ane? :bravo: Kako pa kaj stanovanje in majstri? :hudicek: A si zaropotala al ne?! Veste kaj me zanima, a se je vam tut pojavila tista "nosečniška črta" (linea negra)? Jaz jo imam in je taka čist tanka in oranžkaste barve, kot moji lasje. :)- Zanimivo a ne? Aja, pa končno smo se zmenli za ime...:roza: Lin in :modri: Liam. 9nebesa No vsaj upam, da bomo zdržali do konca in se ne premislili. :ups: 8) :)- Meni pa naš :duda: tako razgraja po bušiju, da včasih prav pomislim, če je kaj narobe in me on tako opozarja? :zmeden: A je možno? Čutim ga pa po vseh straneh od levega boka do desnega in od mehurja do želodca. Pa ful se mu kolca in zdej tut ponoči razgraja, kar prej ni. Pregled imam pa šele 16.feb. :zmeden: No toliko zaenkrat in se beremo kasneje...moram it mojga zaspančka :love: zbudit. Papa; P 9nebesa samo še 42 dni! :bravo:
|
|
|
|