Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 11:14:30
|
|
|
|
Primoza
|
Dobivati začnete mesečno položnico in to čisto avtomatično.
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 12:36:46
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem si morala to posebej urediti na socialni,... je pa bilo to pred 4. leti,....
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 12:38:55
|
|
|
|
Sabla
|
Jaz vsak mesec sama napišem položnico (426 sit.)Tako so mi rekli v službi,sem pa pri Triglavu.
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 12:41:24
|
|
|
|
Pia73
|
Sabla 426 SIT :zmeden::zmeden::zmeden: Jaz plačujem dodatno zavarovanje 3.000 ali 4.000 SIT???
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 12:49:11
|
|
|
|
ronja5
|
Jaz sem dobila prvo položnico na firmo kjer sem zaposlena, čeprav so mi najprej rekli, da bom dobivala domov.Se je pa na del. mestu kjer to urejajo (na naši firmi) zamenjala uslužbenka, tako da ne vem... upam, da bom naslednjo dobila domov.Sem pa tud pri Adriaticu.
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 12:52:07
|
|
|
|
Žaža
|
Na obrazcih za porodniški dopust imaš navededno tudi opcijo - izjavo, da ti premijo tako kot do sedaj avtomatsko odtegujejo od plače. Navesti moraš št. police in zavarovalnico in to je to. Če še nisi videla obrazcev, ti bo jasno takoj, ko jih boš dobila! Žaža
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2005 14:12:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 17:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot je zapisala ena pred mano - najbolj praktično je, da ti jo avtomatično odtegujejo od porodniške. Samo prvič ponavadi dobiš položnico, ker so tiste na socialnem cepljene proti rednemu delu.
|
|
|
|
placevanje premije dodtanega zavarovanja v ca... 6.2.2005 17:59:49
|
|
|
|
Sabla
|
Ups,tisto (426 sit)je kolektivno zavarovanje.Sem površno prebrala.4.000 po položnici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?