Natas@ -> Sva se pogovorila (6.2.2005 10:37:10)
|
No midva sva se zjutraj pogovorila in se mi je opravičil, ter rekel, da je bil zadnje dni tako utrujen in se ni mogel odpočit, ampak da je sedaj vredu. Glede tistega ko je mali jokal in mu ni dal za jest pa ni vedel točno kako se napravi, ker je drugače moje mleko pogreval ali pa prej Comformil, ki je imel malo drugačne mere kot sedaj Hipp in pa baje ni skoz jokal, ampak samo takrat ko je klical, potem sta se šla pa preoblačit (tam vem da ponavadi uživa) in ga je baje minuto preden sem prišla domov položil na posteljo in je spet začel jokat. To sicer ne bom vedela če je res, ampak recimo da mu verjamem. V glavnem zaenkrat bomo ostali tako kot prej, sicer ikoli ne bo isto, ampak se bomo potrudili. Me je še prosil, naj mu točno razložim kako pripravim mleko, da bo za drugič vedel (kdaj ga bom pa spet pustila samega pa ne vem, bomo videli). Sicer se je pa danes že potrudil, ter pomil flaške, pospavikl kuhinjo, se ponudil, da skuha kosilo in naju pelje na Bled. Sej vem da po »prvem« prepiru ne mreš kar na cesto nekoga postavit, sem pa bila res tako jezna. Kako bo naprej bomo videli, upam, da bo uspelo.
|
|
|
|