Lepo pozdravljene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Donja -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 10:35:11)

Sem prišla do interneta in vas vse prav lepo pozdravljam. Napisale ste toliko, da mi ne bo uspelo prebrat in biti na tekočem. No v glavnem doma se aktivno ukvarjam s tem, da bi nam priključili internet. Samo to čakanje mi gre na živce, sploh pri kabelski, ko že en teden preverjajo, če ga pri nas sploh lahko priklopijo. Upam da ga na koncu bodo lahko. Imamo tako razmetane hiše in njihove omarice še niso vse posodobljene. Zanimiv odgovor.

Vsem, ki praznujete čestitam, enako vsem novim nosečkam in bodite zdravi in lepo se imejte.

LP:rozica:

Anonimen -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 10:48:25)

OOO pozdrav...pri nas je priklapljanje trajalo dva meseca:(vsak dan so bili in ugotavljali,da tu v tej pozabljeni luknji bogu za hrbtom ADSL ne dela.Pa se je moja hči razkurla in klicala kar taglavne v LJ.Nardila je cel halo,pa so majstre iz Lj,poslali in končno je bilo vse uštimano.Vstrajen moraš bit pa tud mal žleht:)-
Lp,Neva:muca:

india -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 10:53:29)

O,DOnja, lepo pozdravljena!!
Ja, boš morala kar na Cankarjevo stopit pa malo zaropotat, drugače boš prej novo leto dočakala!

Lepo je od tebe, da si se spomnila na nas, sicer pa vidiš, pridno pišemo in klepetamo, da ti potem dva meseca ob prebiranju ne bo dolgčas!!
Zdravi ste???

Kar hitro se oglasi, dotakrat se pa imej skrajno lepo, pa malega velikega junaka pocartaj!
:rozica::rozica::rozica:

Meggi -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 11:02:01)

Živjo, se spomnem slike tvojga sončka. Sva midve že kar "stari rr", jaz se po prisilni RR DIETI Veselo VRAČAM NAZAJ. Vse bolj razmišljam da bi se priklopli preko kabelske. A nisem mogla čakat 14 dni( po njihovem). Mi je mož (moral) urediti v enem popoldnevu.

Pia73 -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 12:40:32)

meggi jaz se te spomnem še od prej,...jaz sem tudi na RR od novembra 2003, sam sem bolj sodelovala na forumu Z in O in tako počasno linijo smo imeli, da nisem imela časa še kaj drugega obdelat.Sem pa včasih skočila na NS. Sem vesela, da delate še na enem otročku. :bravo: Verjetno pa se ti mene ne spomniš,..

donja pri nas je tudi kar nekaj časa trajalo, da so nam priklopili tale kabelski internet, so imeli tudi take izgovore,..pa smo doma v bloku v full strnjenem naselju,.. :zmeden: Pa sem jim dnevno težila, pol so se pa naveličali,..

kimi -> Lepo pozdravljene (6.2.2005 12:48:32)

Pozdravljena

kmalu se vrni...držim pesti da ti čim preje uredijo internet da boš kmalu med nami

Stran: [1]