|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ohlajena(?)-pustovanje brez mamice...
6.2.2005 10:27:04   
HuAnita
:hudicek:... No, imel se je noro, vso noč na pustovanju, moj najdražji :(, vsaj kolikor sem ga slišala zjutraj po telefonu, ko je kolegu razlagal, preden je popihal v službo...:((
Malce sem ohlajena, malce pa me še grize! Se bom danes namaskirala v :kuza: , pa ga malo obgrizla za vse hudo!
Mi je pa hotel ful pripovedovat, kako fajn je bilo, ko sem šla na WC. Ampak sem karakter: ful tu zamerim - je vse, kar sem lahko rekla. A nisem :hudicek:-cek?!
Tako, to je epilog!
Hvala vsem, ki ste pomagale!

Hu:hudicek:Anita

Zdajle pa grem z :muca: malo ven, imamo tak lep sonček.

PS Pa če je kje kak skrben moški, ki bi imel občutljivo mamico + najlepšo :duda: za povrh, naj mi piše na privat :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.2.2005 10:33:56   
Anonimen
Na žalost je mnogo takih.Saj sem si rekla že včeraj..valjer v roke pa po buči:hudicek:
Moj je še celo v mlajših letih svoj rojstni dan praznoval z sodelavci men je pa rekel,da dela:grrr:
Takrat sem bila besna,zdej pa ko mi je vseeno,mi vsaj pripravljat pa srežt pa pospravljat ne bi bilo treba,pa doma čepi in vabi sorodnike:(:(:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2005 10:39:53   
HuAnita
Evo, pa še preveden greva, sem mojo mačko morala preoblečt - kakec na kubik - ga je hranila od četrtka:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2005 10:45:26   
Anonimen
Ponavadi je tako bilo tudi pri ns,ko si vse navlekel nanjga,vso kramo do pajaca...si moral vse sleč za previjanje in znova vse plasti obleke gor:((:(
Ja no ampak kakat pa morjo kajne:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2005 10:56:41   
india
HuAnita, lepo, kar pokaži:hudicek: enga velikega:hudicek:!
Nič poslušat njegovih hvalisanj!!!
Naj ga grize, bo morda malo začel razmišljat!
Ja, Neva, tako je to ja...lepša leta drugi, na stara leta pa smo žene dobre!
To je pri meni isto,:hudicek: dedji!!!
HuAnita, če se ti na privat oglasi kakšen tak, ki bi imel mamico:angel:in 6:muca::muca::muca::muca::muca::muca:, pa ga k meni pošlji prosim!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Lep sončen sprehod!!!!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2005 11:00:27   
Anonimen
Ufffff desci......Ja no sam ga pa ne dam...mojga:hudicek:zdej po skoraj 27 letih.;)

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2005 11:22:51   
Primoza
Meni se ne zdi kaj takega nič narobe - če je le tak čas "oddiha" enakomerno porazdeljen med partnerjema (ali je???).

Midva sva bolj dnevna tipa, tako da so taki občasni izhodi vezani na dnevne ure in na športne aktivnosti.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2005 11:40:34   
Nogavička
Nič se jezit.

Ko pa pride iz službe, se namaškaraj in na pustovanje. Pa tudi, če to pomeni samo kavo pri prijateljici.;)

Lep dan

Tea

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2005 12:40:51   
lin
Prov nič nisi :hudicek: ampak pravi :angel:.
Jaz bi bla tudi jezna,no nebi mi blo vseeno da gre on lepo žurat jaz pa doma ,čeprav z mojo pikico.
Drugo je če ima kakšen dober prijatelj rojst,dan....
Moj dragi je šel prejšnji vikend ven,ampak upravičeno.Žur ker je šol sodelavec v penzion+ drugemu je žena rodila 1.otročka-sinčka!Drugače pa ne hodi ven brez mene ali greva oba ali pa nič!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?