Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 10:27:04
|
|
|
|
HuAnita
|
:hudicek:... No, imel se je noro, vso noč na pustovanju, moj najdražji :(, vsaj kolikor sem ga slišala zjutraj po telefonu, ko je kolegu razlagal, preden je popihal v službo...:(( Malce sem ohlajena, malce pa me še grize! Se bom danes namaskirala v :kuza: , pa ga malo obgrizla za vse hudo! Mi je pa hotel ful pripovedovat, kako fajn je bilo, ko sem šla na WC. Ampak sem karakter: ful tu zamerim - je vse, kar sem lahko rekla. A nisem :hudicek:-cek?! Tako, to je epilog! Hvala vsem, ki ste pomagale! Hu:hudicek:Anita Zdajle pa grem z :muca: malo ven, imamo tak lep sonček. PS Pa če je kje kak skrben moški, ki bi imel občutljivo mamico + najlepšo :duda: za povrh, naj mi piše na privat :)-
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 10:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost je mnogo takih.Saj sem si rekla že včeraj..valjer v roke pa po buči:hudicek: Moj je še celo v mlajših letih svoj rojstni dan praznoval z sodelavci men je pa rekel,da dela:grrr: Takrat sem bila besna,zdej pa ko mi je vseeno,mi vsaj pripravljat pa srežt pa pospravljat ne bi bilo treba,pa doma čepi in vabi sorodnike:(:(:)-:)-:)-
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 10:39:53
|
|
|
|
HuAnita
|
Evo, pa še preveden greva, sem mojo mačko morala preoblečt - kakec na kubik - ga je hranila od četrtka:)-
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 10:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi je tako bilo tudi pri ns,ko si vse navlekel nanjga,vso kramo do pajaca...si moral vse sleč za previjanje in znova vse plasti obleke gor:((:( Ja no ampak kakat pa morjo kajne:)-
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 10:56:41
|
|
|
|
india
|
HuAnita, lepo, kar pokaži:hudicek: enga velikega:hudicek:! Nič poslušat njegovih hvalisanj!!! Naj ga grize, bo morda malo začel razmišljat! Ja, Neva, tako je to ja...lepša leta drugi, na stara leta pa smo žene dobre! To je pri meni isto,:hudicek: dedji!!! HuAnita, če se ti na privat oglasi kakšen tak, ki bi imel mamico:angel:in 6:muca::muca::muca::muca::muca::muca:, pa ga k meni pošlji prosim!!!!:)-:)-:)-:)-:)- Lep sončen sprehod!!!!!
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 11:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ufffff desci......Ja no sam ga pa ne dam...mojga:hudicek:zdej po skoraj 27 letih.;)
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 11:22:51
|
|
|
|
Primoza
|
Meni se ne zdi kaj takega nič narobe - če je le tak čas "oddiha" enakomerno porazdeljen med partnerjema (ali je???). Midva sva bolj dnevna tipa, tako da so taki občasni izhodi vezani na dnevne ure in na športne aktivnosti.
|
|
|
|
ohlajena(?)-pustovanje brez mamice... 6.2.2005 11:40:34
|
|
|
|
Nogavička
|
Nič se jezit. Ko pa pride iz službe, se namaškaraj in na pustovanje. Pa tudi, če to pomeni samo kavo pri prijateljici.;) Lep dan Tea
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?