N _ B -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (15.6.2010 21:52:30)
|
Se še jaz javim po dooolgem času. Najprej vsem junijskim škratkom 2007 iskrene čestitke za tretji rojstni dan. Nekaterim za nazaj, drugim pa kar vnaprej. Ja, čas gre naprej z neverjetno hitrostjo. Ne dojemam več. Jaka je star že tri leta, Nika zaključuje prvi razred (ravnokar je bil september)... Jaka je pravi falotek. Govori kot strgan dohtar, komandira vse po vrsti in hoče imet vse pod kontrolo, da o tem, kako se spravi na Niko raje ne govorim. Ko je vpitje, je pa itak zmerej Nika "kriva". Ampak ne padamo več na te finte, ker vemo kdo je kdo. Pleničk smo se znebili praktično čez noč. Gospodič se je odločil, da ima dost. Tako podnevi, kot ponoči je brez od februarja. Edino nekih 14 dni smo imeli težave, ker ni hotel lulat v vrtcu in je zadrževal, potem pa jokal, ker ga je vse bolelo. Tudi to je minilo. Sedaj najbolj uživa, ko je zunaj in to je non stop, kar je doma. Šiba naokrog s poganjalcem, pa trampolin, bazen, pa atu je treba pomagat barvat, za mamico rožice nabrat... Sedaj še s štirikolesnikom okoli hiše dirka. Ima vse vogale naštudirane, tako da jaz raje kar zamižim in pogledam stran. Skratka se mu dogaja. Nam pa tudi ob vseh njegovih vragolijah. Verjemite, da nam ni dolgčas. Zelo rad tudi poje. Namesto happy birthday on reče happy toaster, potem namesto gosenice na drevo leze kosilnica ipd. :) Mal mu še besedila nagajajo, ampak važno je, da poje. Je napredek, ker na raznih nastopih v vrtcu je bil do sedaj statist. Prekrižal je roke, se naslonil na omaro in opazoval. Ko smo šli domov je pa rekel:"Uf sem zmatran, k sem tko nastopal..." [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Če sklepam po sebi, potem vas kar razumem, da se nič ne javite. Enostavno ni tistega časa. Vam nič ne zamerim, čeprav bi vas bilo luštno več brat. Lep pozdrav.
|
|
|
|