N _ B -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (30.3.2008 21:05:37)
|
Čer, kje pa ste vse danes? Mi smo danes preživeli prav lep dan. Kakor je zjutraj čudno kazalo in smo bili vsi nekaj nejevoljni, se je zjasnilo in tudi naše razpoloženje je bilo takoj boljše. Dopoldan smo bili na sprehodu in kavici s prijatelji. Sledilo je kosilo in Jakov počitek. Ko je Jaka vstal pa smo šli s prijatelji na Zbilje. Bilo je takoooo lepo in toplo. Ljudi pa tudi. Travnik, ob cesti...vse je bilo zaparkirano. Še kolo bi težko kam vrinil vmes. Uživali smo na sprehodu, Nika in njen prijatelj na igralih ter nato še seveda ob vročih goznih sadežih, čokoladni kupi in kavi. Smo prišli šele čez peto domov. Jaka je v avtu zaspančal in sem ga doma le preložila v voziček in je spal še ene 15 minutk. Potem pa smo šli vsi na kolo. Oči je peljal Jaka, midve z Niko vsaka s svojim, psička pa je tekla zraven. Jaka je full užival. Tja grede je gledal okoli sebe, nazaj grede pa pel in očija tepel po riti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Smo šli po makedamski poljski poti proti letališču, kjer ni prometa. Sploh nisem mogla verjet, da se naša Nika že tako dobro vozi brez koleščkov. Ko spelje, jo je treba še malo prijet za sedež, ustavi in sestopi pa sama. Potem smo se še malo gugali pred hišo in prišli noter točno ob sedmih. Sledilo je kopanje in večerja. Jaka je šel spat ob osmih, Nika pa pred pol ure. Bomo Jaka kar okoli osmih dajali sedaj spat. Me zanima, kakšna bo noč in predvsem, kdaj se bo naš petelinček zjutraj zbudil.
|
|
|
|