Kati81
|
JANA naša je tudi domače izdelave, jo je tašča naredila, ker je bila včasih slaščičarka, naredi super torte, Jožetu P je za rojstni dan naredila kitaro, skoraj v isti velikosti kot ta prava, bom prilepla kako slikco. So pa še bolj dobre kot izgledajo. DRNULA, ja res imamo drug stil, sam nama je to tako všeč, še dobro da imamo različne okuse, čeprav meni je tudi tvoja zelo zelo všeč. Kuhinja je narejena po meri, druga stran kjer je otok je bela barva visoki sijaj. Saj bom še kaj dala, tudi kopalnico, sam to ima pa moj na telefonu slike. Voda še ni priklopljena, ker tudi peč za centralno še ni, naj bi bilo drug teden, konec tedna, edino wc deluje, tko da lahko gremo lulat. V spalnici so nama v ponedeljek položili parket, tko da je treba 14 dni počakat preden bo suho da postavimo posteljo, ampak, saj lahko spimo na kavču. No preselili se pa ne bomo, ker smo tudi v Lj bolj na deželi in imamo čist dost veliko zaenkrat, pa moj bi imel do Domžal za v službo kar daleč. Bomo pa izkoriščali bolj za vikende in počitnice. Aja kuhinja naju je prišla 5000E, ista v trgovini, s slabšim materialom in brez blom predalov in omar(mehko zapiranje) bi naju prišla pa 12000E, smo prišparali a? Tukaj je pa res naredil mizar ena a. Sva mu prej dobavila aparate in jih je že tam vse udelal tko kot morjo bit, da nikjer nič ne fali. Sedaj nama dela še polico za v kopalnico, da bo lijak skleda gor, in iz istega materiala bo tudi nizek regal v dnevni sobi.
|