|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
1.6.2008 19:29:08   
N _ B
MANCA in JAKA

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.6.2008 19:43:58   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Če bi mi rekla prejšnji teden bi ji skočila za vrat, zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Nekako sem se že vse zmenila z mamo, vožnje bo res nekaj, vendar bo imela tam tudi družbo ... user posted image Skratka ne vem kaj bi.

Drnula, verjamem, da je zoprna situacija. Napisala ti bom svoje mnenje, ti pa se boš oz. se bosta morala z možem odločiti sama. Jaz bi Neco dala tej gospe v varstvo.
Zakaj?
1. logistično boš prihranila na vožnji in posledično z otrokom preživela več časa
2. tvoje mame ne poznam, vendar verjetno se boš z gospo lažje dogovorila glede vzgoje. Povedala ji boš svoje poglede in zahteve in tega se varuške običajno tudi dosledno držijo. Pri babicah pa veš kaj je. Popuščanje, crkljanje, otrok vedno doseže kar želi.
3. dostikrat tudi med vikendom pride do situacij, ko moraš nekoga prositi, da za kakšno uro popazi na otroka in v tem primeru se boš lažje obrnila na mamo. Vsaj jaz gledam na to s tega vidika. Če bo imela otroka 9-10 ur dnevno med tednom, verjemi, da ji bo za vikend pasal mir, pa tudi sama ima verjetno kaj za postorit.

Po mojem mnenju je varstvo otroka obveza in tisti, ki ga ima v varstvu, lahko v tem času da vse svoje osebne opravke in obveznosti na stran. Dejstvo je, da so naši starši svoje otroke že vzgojili in naj sedaj uživajo svoj mir. Vnuke pa naj imajo za veselje in radost in naj jim ne bodo obveza. Saj vem, da noben stari starš ne bo rekel, da jim je vnuk 9 ur dnevno v breme....ampak...postaviti se v njihovo kožo in svojim letom prištejte še x let. Čisto drugače je ali se nekdo za varstvo otroka odloči prostovoljno ali pa na to pristane, zato, ker bi rad pomagal svojemu otroku in se te (mogoče malo grobo in grdo rečeno) usmili.

Upam, da vama finančno znese. Ko bosta računala stroške za varstvo Nece, ne pozabita na stroške goriva in vajinega časa, ki ga bosta izgubila na vožnji, predvsem pa ne pozabita na neprecenljiv čas, ki ga bosta imela na razpolago za vajino Neco. Četudi to pomeni le eno uro več na dan.

Srečno. user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 1.6.2008 19:46:11 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.6.2008 20:30:25   
Jančika_
Od danes vaša tema ne spada več na Starši čvekamo, ampak na Čvekamo o naših otrocih, zato vas prestavljam tja. Želim vam prijetno čvekanje še naprej.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.6.2008 20:50:56   
N _ B
In naši malčki bodo počasi...drug za drugim...postali otroci. 
Noro, kako čas beži.

Upam punce, da se bomo našle tukaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.6.2008 20:54:15   
n€na
ja res je, kako čas beži.........danes dojenček,............... jutri otrokuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.6.2008 8:13:08   
N _ B
Danes svoj 1. rojstni dan praznuje moj mali Jaka...moj mali nagajivi škratek, ki ga imam vsak dan raje. Vsakič, ko me pogleda s tistimi učki iz katerih kar švigajo iskrice veselja, igrivosti in zadovoljstva mi zaigra srce.

Hvala Jaka, ker si.

Radi te imamo.

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.6.2008 8:36:33   
n€na
JAKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1 ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.6.2008 8:49:44   
ŠpelaP
Jaka - VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!
Pa sestrici kar malo nagajaj, da bo vedela, da si ti tudi že velik korenjak!

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.6.2008 8:53:59   
ŠpelaP
Punce, jaz sem dobila kar solzne oči, ko sem danes na RR opazila, da nas ni več tam, kjer smo bile eno leto. user posted image  
Tako je to - otroci rastejo in naši dojenčki so postali MALČKI. In potem se bomo samo malo okoli obrnile in bodo naši otroci že nadebudni šolarčki. 

O, kako čas beži!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.6.2008 10:19:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Če bi mi rekla prejšnji teden bi ji skočila za vrat, zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Nekako sem se že vse zmenila z mamo, vožnje bo res nekaj, vendar bo imela tam tudi družbo ... user posted image Skratka ne vem kaj bi.

Drnula, verjamem, da je zoprna situacija. Napisala ti bom svoje mnenje, ti pa se boš oz. se bosta morala z možem odločiti sama. Jaz bi Neco dala tej gospe v varstvo.
Zakaj?
1. logistično boš prihranila na vožnji in posledično z otrokom preživela več časa
2. tvoje mame ne poznam, vendar verjetno se boš z gospo lažje dogovorila glede vzgoje. Povedala ji boš svoje poglede in zahteve in tega se varuške običajno tudi dosledno držijo. Pri babicah pa veš kaj je. Popuščanje, crkljanje, otrok vedno doseže kar želi.
3. dostikrat tudi med vikendom pride do situacij, ko moraš nekoga prositi, da za kakšno uro popazi na otroka in v tem primeru se boš lažje obrnila na mamo. Vsaj jaz gledam na to s tega vidika. Če bo imela otroka 9-10 ur dnevno med tednom, verjemi, da ji bo za vikend pasal mir, pa tudi sama ima verjetno kaj za postorit.

Po mojem mnenju je varstvo otroka obveza in tisti, ki ga ima v varstvu, lahko v tem času da vse svoje osebne opravke in obveznosti na stran. Dejstvo je, da so naši starši svoje otroke že vzgojili in naj sedaj uživajo svoj mir. Vnuke pa naj imajo za veselje in radost in naj jim ne bodo obveza. Saj vem, da noben stari starš ne bo rekel, da jim je vnuk 9 ur dnevno v breme....ampak...postaviti se v njihovo kožo in svojim letom prištejte še x let. Čisto drugače je ali se nekdo za varstvo otroka odloči prostovoljno ali pa na to pristane, zato, ker bi rad pomagal svojemu otroku in se te (mogoče malo grobo in grdo rečeno) usmili.

Upam, da vama finančno znese. Ko bosta računala stroške za varstvo Nece, ne pozabita na stroške goriva in vajinega časa, ki ga bosta izgubila na vožnji, predvsem pa ne pozabita na neprecenljiv čas, ki ga bosta imela na razpolago za vajino Neco. Četudi to pomeni le eno uro več na dan.

Srečno. user posted image

Pod tole se samo podpišem user posted image user posted image user posted image .

Dragi Jaka vse naj  naj  najboljše za tvoj 1. rojstni dan.
user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.6.2008 11:12:20   
Kati81
Jaz naz pa iščem med dojenčki in pol mi nič jasno zakaj vidim premaknjeno, no zdaj mi pa je!

Vsi ki ste praznovali svojo prvo svečko ta vikend (TARA; JAKA; MANCA) vse naj naj.

JAKA od N&B ti pa praznuješ danes in ti s Kajo želiva veliko ljubezni, zdravja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.6.2008 12:23:01   
Anya22
Tudi Žan se pridružuje čestitki, tebi Jaka, za 1. rojstni dan! Bodi vesel in mamico pa očija vsak dan razveseljuj z napredki!!! user posted image user posted image user posted image Naj ti bo ta dan lepo posijan z veliko sreče, zdravja in ljubezni!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.6.2008 12:59:57   
*ANA*
MI PA ŽELIMO VSEM KI STE PRAZNOVALI:
-SVIT
-MAJ IN GAL
-KAJA TANA
-KEVIN
-ALJAŽ

-TARA
-JAKA(Padme)
-MANCA
-JAKA( N&B)

Vse najboljše in najlepše želje, pa da bi še naprej razveseljevali mamice in očke, ter tisti ki imate tudi sestrice in bratce da bi jim še naprej veselo nagajali.

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.6.2008 14:35:47   
NRMM
user posted image

Ostani zdrav,vesel in mali nagajivček user posted image .

Pozdravček mamici,atiju in sestrci NIKI.

I&R&M&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.6.2008 15:26:19   
mentos
ojla,

tudi mi danes praznujemo, vendar ne še 1 leto, pač pa šele 11 mesecev.

No, smo kar lepo stehtali Hano:

KT:

11. MESECEV: 8600g, VELIKA PA 77 CM

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.6.2008 15:31:58   
mentos
JAKA in MANCA vse najboljše za 1, veliko, veliko svečko.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.6.2008 15:36:28   
Kati81
Mentos tvoja pikica je pa kar velika, mi smo bili pri 1 letu 76cm, no pa bo mankenka!

Midve se danes drživa kar bolj notri, ker je zunaj soparno za znoret, no dopoldan je bila Kaja zuni zdaj sva pa not.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.6.2008 20:21:17   
N _ B
Čer.

Jaka se vsem prav lepo zahvaljuje za vse čestitke in lepe želje.

Pred enim letom takle čas sem čakala na izvide iz laboratorija ter na ctg. Ob 21-ih so se odločili, da bo CR in ob 22.30 sem šla v operacijsko.

Danes je bil prav naš dan. Jaz sem imela namreč prost dan. V bivšo službo sem morala po dokumente in mi je prejšnji teden šefica rekla, naj bom kar doma glede na to, da ima Jaka rojstni dan. Dopoldan sva šla pogledat bivše sodelavce in na kavo. Ko sva prišla domov sva se še zunaj igrala in potem je šel Jaka spančkat. Jaz sem si v tem času privoščila frizerja. Ko sem prišla domov sta bila Nika in mož (danes izjemoma) že doma. Po kosilu smo se igrali in nato z taščo in tastem šli na sladoled v mesto.
Ob sedmih smo bili naročeni pri pediatru. Jaka si namreč cca en teden kar pogosto mane očke in včeraj je imel skoraj cel dan bolj motne. Danes zjutraj je imel pa popolnoma zlepljene, tako da sem mu jih morala sprati s fiziološko, da je sploh odprl učke. Možno je, da gre za lažjo obliko alergije in ga učke srbijo. Glede na to, da pa vse živo prleze nima skoz čistih rokic in je prišlo do vnetja. Dobil je antibiotične in protivnetne TobraDex kapljice. Dajati mu moram tudi Claritin. V četrtek pa kontrola.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.6.2008 20:28:20   
N _ B
JAN

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.6.2008 20:32:04   
N _ B
HANA VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.6.2008 20:47:13   
nky 23
čer!!!

ja kako čas beži!!

naši pikniki in paraznovanja so mimo, Kevin je SHODIL, danes sva bila cepljena, mere:
76cm, 9870g, in pa 4 zobki!!!

no moj je na šihtu ponoči seveda, Kevi spi, jaz pa gledam avto, ki ga moj namerava kupiti, saj je tega prodaluser posted image .

VSEM, KI STE IN KI PRAZNUJETE PA VSE NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.6.2008 12:50:50   
tropical
En čas sem iskala tam na forumu dojenček  in končno sem našla. Joj kolk čas beži.

VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN:

Jaka, Manca, Jan, Ema

user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.6.2008 21:22:30   
FLASK_A
Jaz sem tudi že čisto zmedena... Kaj nismo več dojenčkiuser posted image

Vsekakor nam je to leto minilo s svetlobno hitrostjo... In evo naše otročke, rastejo, se razvijajo...

Vse najboljše vsem prvim svečkam, in  naj bo vaše leto prav tako radostno, iskrivo, nagajivo kot je bilo prvouser posted image user posted image user posted image

Jaka (N&B)
user posted image
Manca
user posted image
Jan
user posted image
Ema
user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.6.2008 22:16:52   
Anonimen
Vse najboljše vsem slavljencem!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.6.2008 8:49:20   
lenkav
dragi kobacajčki! vsem, ki ste že praznovali oz. boste v naslednjih dneh želimo dobre slikice, da si jih boste z veseljem ogledovali tudi, ko boste večji. mamicam pa očijem pa dober žur :)

mi še za 1 teden odhajamo na počitnice, potem pa se tudi zame začenja novo poglavje; nova služba prav na Vidkov rd.

uživajte in veliko posebnih trenutkov z vašimi najmlajšimi vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?