|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
19.5.2008 22:15:29   
n€na
lahko noč

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.5.2008 8:41:13   
Anonimen
Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSE

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.5.2008 8:49:14   
n€na
dobro jutro,

kavica še z moje straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.5.2008 8:51:09   
n€na
mi smo pa danes malo slabše spali, se je revica kar naprej zbujala. Sem ji ponoči mazala dlesni in ima fulllll zatečene, revica. Verjetno je spet kakšen zobek na pohodu.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.5.2008 9:14:12   
*ANA*
Dobro jutro, pa hvala za kavico user posted image

Mi smo tudi malo slabše spali- po moje ga matrajo zobki in je full toplo- stalno je vroč user posted image - pa je pokrit samo z rjuhico, pa bodi na kanoterco- brez rokavov spodaj.
Zdaj pa spi ker je zgodaj vstal- 5:30 user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.5.2008 9:37:29   
n€na
jaz jo mam tudi v bodiju na naramnice in pižamico, pa z rjuhico je pokrita. Pa se vsa zbrca in ji je tudi vroče, pa še okno imamo odprto. Res ne vem kaj bo poleti, če je našim revčkom že sedaj tako vroče.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.5.2008 10:34:33   
zabica26
Sem ravno hotla vprašat, kaj boste kej kupovale za rojstni dan otročkom in kakšne prve čevlje ste jim kupile? Jaz za oboje nimam pojma... še vem ne, če bom za njegov rojstni dan še 2v1 ali bomo že 4 ali bom ravno v P, tko da... zame je to še tolk deleč.

Aja, pa še nekaj...a kateri že pijejo alpsko mleko? Kako ste nardile ta prehod, mi ni čist nč jasno....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.5.2008 11:18:03   
ŠpelaP
Ojla!

Imam malo časa, preden spet odbrzim nazaj v službo. Pa sem rekla, da se vam oglasim. Sem prej prišla domov (20 min z avtom), da sem našo frajlo podojila. Je bila gotova v 5 minutah, zdaj pa že veselo spi. Jaz pa čakam, da grem nazaj v  službo, saj imam ob 12.30 še dve uri pouka. Ej, kura jasna - ko zdaj pomislim - 40 min vožnje za 5 minut zizanja. user posted image user posted image  
V službi sem zalaufala s polno paro, kot da ne bi bila zdaj doma 15 mesecev. Se pa vidi, da se bliža konec pouka - sama neka nervoza med ženskami - spraševanje, pisanje, konference... Ene so pa itak že po naravi sitne ko user posted image . Jaz bi jih dala na Goli otok kamenje tolči. Potem bi vsaj imele razlog za kisle face.

Včeraj smo bili na zaključni uri nemškega tečaja. Pa se je naš mulček kar nekaj naučil. user posted image Je dobil diplomo in majčko. Je celo deklamiral in pel je, plesati pa zopet ni hotel. user posted image

Zdaj pa moram že iti. Se še pišemo.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 20.5.2008 11:22:10 >

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.5.2008 11:21:57   
Kati81
Naša pije Alpsko mleko nekje kakšen mesec, nam je zmanjkalo am in smo ji kar dali navadno, puding pa gres sem pa že prej skuhala na navadnem, ga je kar lepo sprejela mislim celo da ga ima raje kot je imela am. Čeprav pije ga pa ne ravno veliko ampak včasih zvečer.

Čevlje ima naša Geox, copatke ciciban, polsandale pa FisherPrice, pa še ene ala pol superg pol copat od Merrell. Smo pa od tega kupili samo Geox, ostale smo doili super ohranjene.
No imava še ene bele čeveljčke, ki sem jih kupila ker imamo full porok za obiskat, sem pa za cele usnjene dala v Italiji 16E.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
20.5.2008 11:24:56   
Anonimen
Ojla
Na hitro obnovim post izpred dveh dni ko me je vrglo ven.

Za rojstni dan bom moji princesi naročila torto v obliki račke na njej pa bo urca, ker to dvoje oboje obožuje in vem da bo vsa navdušena ko bo zagledala "gago" in "taka taka" user posted image . Torto bom naročila, ker mi oblike le teh ne ratajo, pri meni je dober le okus vizuelno pa nikoli ni nič posebnega, bo treba na kak tečaj user posted image .
Bo pa poleg tega spekla še nekaj rezin in biskvitov, piškotke pa le orehove rogljičke za katere vem, da jih imajo tudi otroci pri nas zelo radi.
Tara bo praznovala svoj rojstni dan en teden pozneje, pa kar piknik bomo imeli - upamo na lepo vreme. Bom pripravila nekaj zelenjavnih nabodal za ženske, pa kotlete za dedije in ostalno moško kraljestvo user posted image , ter mešano nabodala za zelenjavo in puranom za otroke, pa seveda čevape user posted image . Poleg tega bo še kakšna perutka.
Naredila bom še nekaj vrst solat za zraven in to bo najbrž to.
Nas bo okoli 30-35. Od tega okoli 8-12 otrok. Krasila ne bom nič posebnega, le balone (so ostali še od poroke) bom obesila po drevesih.

Tara bo dobila za rojstni dan nekaj igrač, oblekic ima preveč, preveč. Babi in dedi sta ji že nakej časa nazaj kupila poganjalca oz. tricikla in ga pri njih doma že veselo uporablja, za rojstni dan pa ga bo dobila domov. Midva sva ji kupila poganjalca traktorja (izbral oči), oči ji dela gugalnico, pa nekaj avtomobilčkov sva ji kupila (jih ima zelo rada). Striček ji je obljubil tobogan. Te igrače so vse tako da jih bodo lahko uporabljali še drugi otroci ki pridejo k nam, ker do sedaj v bistvu se niso imeli kam dat, samo žoga je bila aktualna.

Boma pa imela za otroke na vrtu torej naštimano gugalnico, pa tobogan, pa mizico z igrami in pobarvankami (če bo komu dolgčas), pa žoga, pa še kaj se bom spomnila.

Žabica jaz sem ji kupila Cicibanove čeveljčke, da jih imamo za kam it, za doma pa imamo Cicibanove copatke, pa ene sposojene čeveljčke.
Alpsko mleko sem začela dajat prejšnji torek in ga je kar odvračala potem pa ni imela izbire in je pač pila, razen včeraj ko pa ni in ni hotela mleka, ravno tako ne danes zjutraj. Težav tokrat ni imela, sem pa ji že kak mesec nazaj probala pa jo je napenjalo in zvijalo. Jaz sem Novalac ukinila, ker se mi zdi, da se bo preveč navadila nanj in ne bo hotela navadnega mleka.

Kako bo s četrtkom, napovedujejo zelo slabo a ne?

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.5.2008 12:11:46   
n€na
ojla,

pa ste le začele kukati na planouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.5.2008 12:15:00   
n€na
Alpsko mleko,

jaz sem ga zali začela dajati nekako 1.5M nazaj. Najprej sem ji ga rečla z vodo in postopoma zmanjševala količino vode, dokler nisem začela uporabljati samo mleko. Je pa res da naša je to mleko v čokolinotu, keksolinotu, pudingih in raznih kašicah, ki se mešajo z mlekom, ker drugače še ziza. Sem pskusla tudi, da bi ga pila po flaški in flaško vztrajno zavračauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.5.2008 12:15:37   
mentos
ojla

vas berem in vidim, da že kar lepo razmišljate o praznovanju prve svečke. Ja, ker smo mi julija imam še kar nekaj časa za razmislit, pa vendar, za njen 1 roj. dan bo praznovanje doma in sicer piknik, malo čivapov, piščančka, solata, sladice in torta. Ja, en dan moram za pokušino speč torto, kajti jo bom morala delat brez mleka in jajc, tako da bo teška. Glede darila pa ne vem, mislim da bo dobila kolešček-neke vrste poganjalca, ali hišico za na vrt, skratka ne bomo pretiravali, ker smo malo na tesnem z denarjem. Ne bo pa  veliko ljudi cca. 15-20, bolj domači. Za prijatelje bomo raje naredili drugo leto, ko se bo Hana bolje zavedala kaj to pomeni.

Drugače pa je naša Hana zdaj prebolela rota virus, saj upam, da smo hudiča izgnali iz bajte. Res ji je pobralo kar veliko moči, veliko je shujšala, vendar že pridobiva na teži. Zdaj kar lepo je in samo upam, da bo tako tudi ostalo. Tudi dežek je padu in izprav cvetni prah, tako da sva veselo lahko zunaj. Kljub temu ji moram dajati kapljice. Ker pa ji še primanjkuje moči nam pa kar veliko spi, tako da si nabira moči, da bo potem norela po hiši. Hodi še ne, le ob opori, če jo držim, vendar je še zelo šibka v nogah. Ima 6 zobkov, mogoče že kaj več, kajti že 2 noči nam ga sračka, jokca in jokca, a mislim da je vzrok polna luna, ki je danes.

Zdej pa se lepo imejte in ena slikica iz bolnice
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.5.2008 12:30:47   
Anonimen
O Hana kako si luštna. Upam, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.5.2008 12:46:06   
*ANA*
Hana kaka lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da si zdaj hitro opomoreš in da te vse bolezni na miru pustijo

No mi smo že pojedli kosilo in sedaj že spimo user posted image

Zdaj sem ga dala spat samo v dolgem bodiju- bomo vidli če bo kaj bolje(aja in seveda tanke hlače od pižamice).Imamo pa tudi mi kar toplo zdaj, in prav tako spimo z odprtim oknom- moj je včeraj rekel da bo kar klimo zalaufal in bo bolje- ma ne vem al se je zezal al je resno mislu user posted image - potem mu je seveda nisem pustila vžgat in smo spali odkriti user posted image

Ta dež je pa prav user posted image , smo šli malo tle okrog po vasi in nas je ploha ulovila, pol smo pa nazaj šibali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.5.2008 12:55:37   
n€na
jaz si pa še po vasi ne upam, to vreme je resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu pri nas al pikha ko svi**a, ne morš nikamor, če pa ne piha pa pada dež. Sem že tri dni skozi notri, razen včeraj ko je bil moj doma smo šli v šoping. In ravno smo se odpeljali se je vlilo kot iz škafauser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.5.2008 12:58:33   
n€na
HANA TO JE ZATE!!!!!!!!!!!!

da se čimprej  pozdraviš

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.5.2008 12:59:59   
*ANA*
Nena saj tudi pri nas piha user posted image ko hudič,ma sem ga fajn oblekla in sva šla user posted image , potem pa dirjala domov- se je mama malo razgibala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.5.2008 13:02:39   
n€na
sploh nisem pomisla, da bi lahko imela tako telovadbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.5.2008 13:17:07   
*ANA*
saj jaz tudi sploh pomislila nisem na kaj takega user posted image - ampak domov sem prišla vsa zadihana user posted image user posted image user posted image - kot da sem totalno brez kondicije user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.5.2008 13:26:18   
n€na
evo.....moja pupika se je zbudila in mi pomaga pist. Tako če bo kaj falilo si predstavljaj  po svoje.......grem se zdaj malo igrat z njo i n čez čas malo za jest in pridem  malo več kasno nazaj. -

Sem pa itak skoz prisotna , da  ne bo kera misla da 2sk0oz v4isi0m za računalnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.5.2008 13:27:45   
Drnula
Joj Hana kolk si luštna user posted image Ko ti le ne bi bilo nikoli več treba v bolnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma Zala mal visoko nogo in ji čeveljčki niso pasali na nogo. Je blo v trgovini en miljon sandalčkov in kot zakleto mi niso bli nobeni lepi

Tole mi je poznano Neca je bila danes že drugi dan v vrtcu in še vedno nima copatov. No saj ni krivo samo to, da so mi vsi grdi in njena zelo visoka noga temveč tudi to, da kadar sva pred trgovino spi ko top v autu .

Anya, ja tudi jaz sem merila čeveljčke v različnih trgovinah in so si številke zelo različne. Pravzaprav še znotraj ene.  V Cicibanu sem ji kupila sandalček  19 in supergice 20 in vraga so ji skoraj premajhne Sandali so kar veliki, superge komaj spravim na nogo

Neca pije alpsko mleko ... ??? ne vem, kake dva meseca, kaj pa vem, večinoma ga itak zvrača. Mleko po flaši itak ne mara in je samo sem in tja ... ona bi se seveda dojila in zadnja dva dni to ukinjamo čez dan, samo še zvečer in zjutraj in če se zbudi ponoči. Še prej ga je dobila, če sem ji kdaj pa kdaj naredila čokolešnik. Saj to mleko je v vseh ostalih mlečnih izdlkih. Kolikor jaz razumem se naj ne bi uporabljalo skozi, ker nima ravno najprimernejše sestave

Neca je bila danes drugi dan v vrtcu. Ne vem kaj naj rečem, ne vem presodit ali nam gre v redu ali ne. Baje joka sem in tja. Včeraj ko sem prišla je bila nasmejana in skočila iz vzgojiteličenega naročja k meni, danes so mi jo prinesli v krčevitem joku,  je ni blo za  potolažit, revca je kar lovila sapo. Pravijo, da je jokala kake tri minutke, ko naj bi ji dali kosilo in so mi jo potem prinesli na hodnik, ko so videli da sem že tam. Res pa je tudi, da je bila ful ful ful zaspana. Neca običajno zaspi uro ali uro in pol po tistem ko je zjutraj vstala. Neglede na to kdaj vstane. Zdaj pa ne spi, namesto tega gre v vrtec in je tam tri ure, od zajtrka do kosila. Potem jo posedem v auto in je takoj koma, še preden speljem. V sapnju sem jo nesla od auta v hišo, kakih 50 m, po dežju in gor v posteljo in jo še slekla in kar spala, skupaj uro in pol, ne pretirano dolgo. V glavnem, želela si je spati in pa seveda dojiti, kar Neca čisto povezuje .... pa žal ne bo šlo več in se bo mogla odvadit.

Rojstni dan ? Kake velike žurke ne bomo imeli, tudi vabil ne bomo razpošiljali. Vabljeni so vsi domači in prijatelji, to je itak vsem jasno Naredila bom torto, za nas je bolj važno da je dobra, lepa itak da ne bo Pa še kakšno pecivo bom napekla. Morda, če bo ravno izpadlo bomo tudi zunaj kaj spekli ... tako kot bi za kateri drug vikend če se ravno tako izteče, da nam to zapaše.
Darilce je od mene Neca že dobila malo predčasno ker sem ravno našla nekaj kar mi je bilo všeč... kupila sem ji vozek z lesenimi kockami, ki jih lahko notri meče skozi luknje. Trentno je to še ne zanima, najbolj všeč ji je vozek voziti po hiši gor in dol in gor in dol in .... v glavnem kolesa škripljejo par ur na dan in tudi zdaj v tem trenutku   Zgleda približno takole  http://www.youtube.com/watch?v=04U0cPHQ270

Za srečanje ... jaz bi morda zmogla v četrtek ??? bom še videla

Neca doma pri mojih starših
user posted image
user posted image 0520/44l-200508.jpg[/img][/url]

< Sporočilo je popravil Drnula -- 20.5.2008 13:30:29 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.5.2008 14:26:26   
*ANA*
Drnula po moje ji je v vrtecu lepo, ampak če je zaspana pa ne more zaspat je pa hudo- taka je bila naša Pia ko je šla  v vrtec- doma je bila vajena dopoldan it spat, tam pa nikakor ni mogla in se je posledično jokala user posted image , no po cca. 1 tednu pa je bilo boljše- je videla da jo bodo otroci ki so tam počakali in bodo z njo tudi ko vstane user posted image in potem je malo oddremala potem pa akcija naprej, tako da kar pogumno user posted image .

Pa kako lepo že hodi user posted image user posted image user posted image Neca

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.5.2008 14:55:58   
nky 23
oh ja tole vreme pa res ubija...

Kevin spi jaz pa pišem naslove na vabila in komaj čakam da mine dan...upam da čim hitreje.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.5.2008 17:53:26   
n€na
joooooooooooojjjjj,

smo ble spet na drugi straniuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?