mentos -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (7.5.2008 15:43:44)
|
ŠpelaP: Jaz ji tudi ne dajem več kapljic že kar lepi čas cca. 3 mesece in nisem vedela da to zapira mečava. Sem mela zelo slabe uzkušnje s temi kapljicami tako da bom danes dala. Smo pa ravnokar od P, smo celo noč kašljali, bruhali. Tako da imamo vneto grlo, in smo dobili kapljice za nos, ter sirup za kašelj. Sem pa še tako slabe volje, ko so naju klicali iz Ljubljane, da ima Hana še vedno alergijo na mleko, na jajčni rumenjak in beljak pa ima tako močno, da sploh upam da bo kdaj izginilo, pa še ogromno se je povečalo. Sploh ne razumem, nikoli jedla jajc pa se še povečuje. No, zdej imamo pa še na travo in nama je P rekel, da bolje da ne hodiva zdaj ko je prehlajena ven, ker ima alergijo na travo. Ma ne vem zdej pa že malo pretiravajo, kajti ne moreva biti kar cel poletje notri, ko ljudje kosijo. Se bom lotila kar po svoje, kajti mislim, da ji trava nič ne škoduje. Sem malo zoprna danes, ker mi gredo že vsi na živce, kaj Hana sploh lahko in kaj ne. Že tako je prikrajšana pri hrani, vedno nekaj bolehna, slab jedec,... No, zdej pa grem na balkon malo na zrak predno se Hana zbudi.
|
|
|
|