mentos -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (2.4.2008 15:06:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B mentos: a sta bili vidve s Hano na Jesenicah na testiranju za alergije? Mi lahko poveš, koliko časa sta čakali. Prijateljica že par dni kliče in je ena full freh sestra, ki bi se je rada na hiter način znebila. Danes ji je rekla, da jo bo zapisala, da jih je še 35 pred njo, čez 5 minut, ji je pa rekla 25 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Da ona ne more določit datuma, da ji bodo poslali po pošti, je pa čakalna cca 2 meseca. Razen, če njen p pokliče njihovega na Jesenice in se zmenita. Ma kr neki no. No pri nas je postopek malo drugačen bil, in sicer sva bile že pri 3m sprejete na Jesenicah in so jo takrat testirali, potem sva dobili navodilo da morava poklicat čez 3. m za ponovno testiranje, ampak da naj pokličeva kar 1 mesec prej ker je ful čakalne vrste. Jaz sem klicala kar sestro Ireno, ki dela te teste in nas je opisala v čakalno vrsto, ter nam rekla, da me pokliče po telefonu 2 dni pred prihodom na testiranje. In res je bilo tako, 1 m. čakali in nato poklicali da naj prideva, zdaj pa sva že v naprej dobile datum in sicer 05.05. za ponovno testiranje. Lahko pa dam št. 04-5868507. Bi pa svetovala, da ji njen P da napotnico za takojšnje testiranje, ker npr. ima otrok krče, flekce ali kaj drugega....
|
|
|
|