lil -> preprečevanje stikov (27.3.2008 21:02:53)
|
Zanima me, kakšen je postopek, da začnem zopet videvati hčerko. Ali je še vedno treba iti na CSD (mnogi imajo slabe izkušnje) ali gre zdaj direktno na sodišče? Kako naj bi izgledala tožba? Problem je, ker stiki niso dogovorjeni na papirju, z bivšo se sploh ne da pogovarjati. Zdaj izsiljuje, ker je izgubila lastno nepotrebno tožbo za zvišanje preživnine, dela pa na črno (dobro zasluži), je prijavljena na Zavodu in prejema visoke otr. doklade in denarno soc. pomoč. Jaz sem vse to na sodišču povedal, ker pohlepnica od mene nima kaj več zahtevati, saj pri otroku ni nobene povečane potrebe. Sodnica jo je takoj prebrala, ženska uboga misli zdaj imeti hčerko za izsiljevanje..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Rekla je, ko bo več denarja, jo boš pa videl. Kaj svetujete, ima kdo mogoče podobne izkušnje, kakšen je prvi korak?Kakšne so moje možnosti? Najbolj se bojim njene manipulacije z otrokom, potem je konec, popačila bo njeno dojemanje vsega... hvala za vse odgovore Obupan
|
|
|
|