Paštetka -> RE: Kateri riž? (28.3.2008 19:26:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nacka Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa ne mara riža. Do sedaj sem mu dajala belega. A mislite, da mu lahko dajem polnozrnatega?? Kateri riž se kuha 3 min? Mi smo mu riž mešali s cvetačo, korenčkom, brokolijem, pa jabolkom, pa banano, bučko... Z nobeno stvarjo mu ne gre v rit. Prav tako je s polento in proseno kašo. Tako da nam obstane vsak dan bolj kot ne krompir, pa različna zelenjava zraven. A mate kakšno idejo za kombiniranje zelenjave?? kako mu ga pa pripraviš? Tisti riži, ki se kuhajo 3 minute niso tako kvalitetni kot drugi. Kupi navadnega belega. daj par kapljic olja, dodaj riž in gor zelenjavo. Nič mešat. Duši. Ponudi mu tako, da ga pretlačiš z vilico in mu dodaš 30 ml AM. AM bo malo izboljšalo okus, in bo imelo tak po sladkem, pa lažje se fajn pretlači z vilico. V polento dodaj eno zelenjavo. Jaz ali naribam korenček ali dam brokoli, podušim 5 minutk in dodam polento in sirček. Itak tvoj že to vse lahko je. Proseno kašo pa ne uporabljam, ampak prosene kosmiče, ki jih dodam v zelenjavne juhe ali pa v sadno kašico.
|
|
|
|