|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stiska!
27.3.2008 19:46:43   
TODY78
user posted image user posted image držim pesti!!!
Ljubezen premaga vsako bolezen-vse bo vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2008 19:56:23   
Astorija
Tudi jaz držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2008 19:56:55   
Acjom1
Tudi jaz držim pesti. user posted image Sicer pa ne obupaj, če slučajno ne uspe, pride na vrsto umetna oploditev in rezultat bo na koncu isti - vajin otročiček. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.3.2008 20:12:15   
mojca345
Anonimna, tudi včeraj sem bila jaz tako slabe volje, da sem hotela podobno napisati. Želim ti, da bo bo zdravje moža čimpreje pozitivno.

Ti pa kr glavo pokonci, sej vidiš koliko nas stoji ob tvoji strani. ne obupat. pozitivno razmišljat. vmes malo pojokamo, potem pa spet naprej.

tudi ja imam isti datum kot ti. upam, na najboljšeuser posted image

mogoče bova pa obe user posted image user posted image

Lepo te pozdravljam

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2008 8:38:21   
Anonimen
Hvala še enkrat za vse pesti, ki jih stiskate...tudi jaz jih za vas!
Mojca345, res ti priželim plusek...bi blo res lepo da bi ga obe zagledale...jaz sicer nimam nobenih znakov, kakega črvičenja al napetih prsi...upam, da to nič ne pomeni. Te dni imam tudi rojstni dan...mogoče pa dobim darilce!
Moj mož že tudi sprašuje če kaj miga tam v trebuščku....ko bi le!!!
Saj vem, da je malo predrzno tako pisat, sploh ko vidim koliko časa se že nekatere trudite in koliko razočaranj ste sprejele...vse to vem...ampak jaz bi vseeno takoooooooo rada...saj sem po naravi optimistka, pa vendar me včasih prešine, da ...joj, raje sploh ne pišem...samo me je strah, da bi se bolezen ponovila...in vem kako bi bila midva oba neskončno vesela tega najinega otročička.
Vse bo v redu...vem...mora bit!!!In potem, če ne bo sedaj, potem bova spet poizkusila.
Punce, mogoče samo v razmislek: vsak dan je dragocen, vsak dan, ki ga doživite s svojim dragim, tudi tisti, kadar ste žalostne(ker ni bilo pluska), ker vas lahko vaš dragi objame in pove, da bo vse dobro.
Lep dan vsem in puncam, ki čakate- oz. ne čakate te vražje M, čimveč sreče!
Jaz pa vam javim, upam še vedno da z dobro novico!

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2008 9:01:11   
pogum
Anonimna,

vem, da ti je zelo, zelo hudo ob tej Vajini preizušnji z možem. Vseeno se zavedaj, da sta oba še zelo mlada in da bosta tudi v primeru, da vaju ne obišče user posted image  imela po prestanem zdravljenju še veliko priložnosti.

Še to v tolažbo, tudi sama sem bila več kot dve leti zelo slabega zdravja in sem bila lansko leto nato tudi že na operaciji.... pa se je dalo vse težke vseeno zdržati. To mi je uspelo izključno zaradi izredne pozitne podpore mojega moža. Tudi tvoj mož sedaj rabi najprej tvojo osebno pozitivno podporo, potem pa se lahko posvetita drugim zadovoljstvom.

Tudi sama sem šla skozi bridke negativne izkušnje, ki pa te samo okrepijo in utrdijo v tvoji odločitvi. Po daljšem času se je nama v februarju pokazal user posted image  - sem šla na umetne postopke, ker drugače ni šlo in sedaj upam na vse dobro.
Še enkrat  ti želim obilo pozitivne energije, moči ter volje da z možem preideta težko preizkušnjo. Morda pa je ta čas ravno namenjen samo tebi in tvojemu možu, da se še bolj med seboj povežeta in približata in nato po končani preizkušnji se nato v drugačnem ozračju in pozitivno energijo skupno lotita novega podviga - ustvariti si družino. Želim ti da vsak dan gledaš pozitivno in da s svojim možem preživiš čimbolj kakovostno čas, kateri Vama je sedaj podarjen! Bodi pogumna in misli pozitivno!

POGUM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2008 10:35:11   
witto
Anonima, iz vsega srca ti želim in privoščim, da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.3.2008 12:35:22   
Eviii
mi tudi držimo pestke. najprej, da bi možek ozdravel in bi bilo vse v najlepšem redu. in seveda tudi, da boš kmalu zagledala plusek.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.3.2008 12:36:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Sreča je na strani hrabrih!! user posted image   In ti to definitifno si in tvoj mož tudi!! Stiskam pesti za vaju, da se vama končno zgodi tudi nekaj lepega, po taki grdi izkušnji, tvojemu možu pa želim čim več poguma in močno osebno voljo pri premagovanju te grde bolezi. Ostanita pozitivna, čeprav vama je težko!!! user posted image to je pa za srečo!!! user posted image
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.4.2008 10:14:43   
Anonimen
Pozdravljene!
Sedaj ko je vse jasno...se vam javljam, da vam sporocim, da nama ni uspelo...3 teste sem naredila, ker mi je user posted image dolgo zamujala. pa so bili vsi trije negativni, tko da je kar je. Se en krat hvala, da ste navijale tudi zame...zelim vam, da bi cimprej postale nosecke in mamice, ker je to nekaj najlepsega na svetu.
Midva bova pogumna...in bova poizkusila cez kaksne pol leta, prej se bom morala seveda narocit na kliniki..ma sem optimist...ta cas pa bova izkoristila za druge stvari.
Pozdrave.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.4.2008 10:18:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!
Sedaj ko je vse jasno...se vam javljam, da vam sporocim, da nama ni uspelo...3 teste sem naredila, ker mi je user posted image dolgo zamujala. pa so bili vsi trije negativni, tko da je kar je. Se en krat hvala, da ste navijale tudi zame...zelim vam, da bi cimprej postale nosecke in mamice, ker je to nekaj najlepsega na svetu.
Midva bova pogumna...in bova poizkusila cez kaksne pol leta, prej se bom morala seveda narocit na kliniki..ma sem optimist...ta cas pa bova izkoristila za druge stvari.
Pozdrave.

a potem se ti je že M prikazalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pogumno premagajta vse ovire

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.4.2008 11:29:03   
Naja30
Želim ti, da čim prej zagledaš plusek! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.4.2008 18:17:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!
Pozdrave.

a potem se ti je že M prikazalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pogumno premagajta vse ovire

ja , danes malo

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?