Anonimen
|
Hvala še enkrat za vse pesti, ki jih stiskate...tudi jaz jih za vas! Mojca345, res ti priželim plusek...bi blo res lepo da bi ga obe zagledale...jaz sicer nimam nobenih znakov, kakega črvičenja al napetih prsi...upam, da to nič ne pomeni. Te dni imam tudi rojstni dan...mogoče pa dobim darilce! Moj mož že tudi sprašuje če kaj miga tam v trebuščku....ko bi le!!! Saj vem, da je malo predrzno tako pisat, sploh ko vidim koliko časa se že nekatere trudite in koliko razočaranj ste sprejele...vse to vem...ampak jaz bi vseeno takoooooooo rada...saj sem po naravi optimistka, pa vendar me včasih prešine, da ...joj, raje sploh ne pišem...samo me je strah, da bi se bolezen ponovila...in vem kako bi bila midva oba neskončno vesela tega najinega otročička. Vse bo v redu...vem...mora bit!!!In potem, če ne bo sedaj, potem bova spet poizkusila. Punce, mogoče samo v razmislek: vsak dan je dragocen, vsak dan, ki ga doživite s svojim dragim, tudi tisti, kadar ste žalostne(ker ni bilo pluska), ker vas lahko vaš dragi objame in pove, da bo vse dobro. Lep dan vsem in puncam, ki čakate- oz. ne čakate te vražje M, čimveč sreče! Jaz pa vam javim, upam še vedno da z dobro novico!
|