Pikice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

_Beky_ -> Pikice (27.3.2008 12:06:03)

Zivjo punce.IMam eno vprasanje in sicer vceraj me je po sluzbi zacela zelo glava boleti tako me je bolela da nisem mogla niti lezati kaj sele kaj drugega.Zraven tega pa sem obcutila v zelodcu tako zgago da sem vzela rupurut,po rupurutu cez priblizno pol ure mi je ratalo slabo odsla sem v wc kjer sem vse pobruhala,takoj po tem so mise pojavile p obrazu in vratu rdece majhne pike  ki ne srbijo ampak tako zgleda kako da bi imela norice ena zraven druge,celo noc nisem zaspala od glavobola tako me je bolelo.Zjutraj ko sem se zbudila sem bila se bolj pikasta vendar me glava ne boli ali mi lahko poveste kaj naj bi to bilo kaj so te pike ker jih imam vse povsod po glavi in nekaj na vratu,noseca pa sem 15 tednov.Hvala vam v naprej za vas odgovor.

Anonimen -> RE: Pikice (27.3.2008 12:16:39)

Beky, pikice so lahko nastale zaradi bruhanja, ce si se napenjala, pa so ti lahko popokale zilce...ce so samo na glavi in vratu je to najbolj verjetno...no, ti bolj ves kako izgledajo...lahko ti popokajo tudi zilice v oceh.

srki -> RE: Pikice (27.3.2008 12:46:22)

Eni moji kolegici se pikice pojavijo ob pretiranem švicanju-naporu. A rupurut si vzela, kaj se ga med nosečnostjo lahko?

Anonimen -> RE: Pikice (27.3.2008 12:59:00)

Ja rupurut lohko med nosecnostjo jes...ce ni treba pa raje pij donat!

_Beky_ -> RE: Pikice (27.3.2008 13:12:02)

Hvala vam punce za odgovore bom se do jutr pocakala da vidim ce bojo zginle,ce ne pa bom sla do zdravnika.

kekec in mojca -> RE: Pikice (27.3.2008 13:29:04)

Meni se je enkrat to zgodilo, da sem po bruhanju dobila pikice po obrazu in to ogromno! Zgledala sem kot ena 70 letna oma s starostnimi pegami. Pikice so zginile šele po tednu dni. Sem pa res močno bruhala (menda enih 7x). 

Stran: [1]