ste vse na pustovanju?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> ste vse na pustovanju?! (6.2.2005 12:54:03)

HuAnita tudi meoj je pobegnil na pijačo, ko sem jaz včeraj šla po dolgem času sama s prijateljico na kavo (ponavadi grem s sončkom včeraj nisem šla) me je po pol ure že poklical če mislim domov malemu nrediti za jest:grrr:sem bila živčna da je bilo joj

Anonimen -> ste vse na pustovanju?! (6.2.2005 13:12:10)

Katja, veš sam je :hudicek: tole…sem zelo resno premišljevala sedaj…kaj se zgodi, če tatiji ne hodijo redno na obiske.
In kaj se lahko zgodi…to pa je, da mi enega lepega dne pozvoni na vratih, sredi kosila po možnosti ali pa sredi Nejčevega spanja, tako da ga zbudi…jaz obračam oči medtem ko odpiram vrata in v jezi takoj rečem, nič ne kupujemo, nič ne bo pri nas biznisa..in jezno zaprem vrata.:grrr::grrr::grrr:

Zvečer grem na RR odperem novo temo..pre*** akviziterji:pujs:, kako so nadležni…ampak a veste, kako zelo je bil podoben mojmu sinu, če bi ga posvojil, se sploh ne bi videlo, da njegov pravi tati..ehhehe…:)-:)-:)-

No, na koncu bi se pa jokala, ker bi me tožil, da mu ne dovolim obiskov…:((:((:((
Hja..in kaj bi naj potem naredila? Sam rekla bi lahko, zakaj pa prej slike ne pošlje…:)-:)-:)-

:hudicek:tole, čist zares…

Lp!:muca::muca::muca:

KATY&TIMMY -> ste vse na pustovanju?! (7.2.2005 20:34:51)

eh,gekko vem kako je:(po eni strani sili da bi otroka videl po drugi pa pravi da to dela zato da ljudje ne bi govorili grdo o njemu:hudicek::hudicek:
pol res ne veš kaj bi:zmeden2:kaj pa otrok,kaj bo takrat,ko se bo "tati" spomnil,da se mu ne da več???:grrr:
po eni strani so pa stvari,ki so se zgodile in ki se še za kar hvalim usodo :bravo: ,da je tako naredila.:bravo:vem da bojo še boji in razočaranja,vendar za mojega pikeca naredim to in še več.bomo že kako;)

lp,KAtja:morje::morje::morje::morje:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]