Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bio kašica z Novalac AR?? 27.3.2008 7:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Lina je stara skoraj 5 mesecev. Že od 1 meseca dalje pije Novalac AR, ker se ji je nenormalno spahovala želodčna kislina. Po AR se je težava umirila. Ker se mi je začela ponoči pogosto zbujati, sem uvedla riževe kašice (ki se jih dela z vodo) in mala je spala tudi po 6 ur skupaj......samo 3 dni. Nakar se ji je začelo spet nenormalno spahovat non stop, tudi čez dan, čeprav dobi kašico samo zvečer. Niti čez dan niti ponoči ne more spat, ker se ji hrana non stop dviguje, posledica tega pa je tudi non stop jok, saj je mala vajena čez dan spati tudi večkrat po 2 uri. Mislim da je vzrok v prilagojenem mleku v kašici, ki ji spet draži želodec. Torej, rada bi probala bio kašice, ki se delajo z mlekom in me zanima, če jih lahko naredim z Novalac AR. Ima katera podobne izkušnje? Hvala in LP, Nana22
|
|
|
|
RE: Bio kašica z Novalac AR?? 27.3.2008 7:49:52
|
|
|
|
vesel
|
pozdravljena! Jaz bi na tvojem mestu probala mešat kašice z AR mlekom,pa boš videla kako in kaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2008 12:00:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bio kašica z Novalac AR?? 27.3.2008 12:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovore! LP, Nana22
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!