Uvajanje goste hrane in patronažna (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

LIALIA -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 18:39:59)

Ste ve poklicale patronažno? Je prišla? Je povedala kaj novega? Jaz sem jo srečala pred kratkim in sem ji rekla da jo bom zdaj enkrat poklicala, mi je pa rekla naj kar do 6.meseca dojim. Zdravnica mi je pa na zadnjem pregledu rekla naj kar začneva jesti. Zdaj pa ne vem ali naj patronažno sploh pokličem. Z Lio sva pa že začeli z riževo kašico.

malika -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 18:42:52)

Klicat moraš patronažno? Zakaj pa? Nič je ne kliči, vidve kar lepo papcajta, sicer pa ti tudi v posvetovalnici svetujejo glede prehrane.

LIALIA -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 18:47:22)

Ja meni je v začetku rekla naj jo pokličem preden bomo začeli jest, da bo prišla. V začetku je bila pri meni le 3x.

puri -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 18:57:55)

Meni je tut rekla naj jo pokličem in je pol res prišla,....nisem pa zvedela nič kaj posebnega!

lp:)

filipinka -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 19:01:01)

Meni je rekla, da pride pri 4 mesecih, pa je še ni bilo. Peddiatrinja pa je rekla, da naj do naslednjega pregleda počakam s hrano. ;Meni je čist prav, saj ga ne mislim siliti, dokler mu je moje mleko dovolj. Saj pravijo, da pri dojenih komaj po 6. mesecu!:sloncek:

LIALIA -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 19:07:15)

Čisto odvisno. Jaz sem začela z kašico zato, ker jo imam čez dan na 2 uri priklopljeno in mislim da ji je moje mleko že premalo. Saj prevladuje pa itak še vedno mleko.

tania -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 19:22:27)

Naša patronažna nam je tudi obljubila, da bo prišla, ampak šele nekje med 5.-6. mesecem. Kajti šele takrat naj bi začela uvajati hrano.
Pediatrinja pa nam je rekla, da glede na to, da se ne polno dojimo, lahko začnemo že po dopolnjenem 4.mesecu.
In tudi tako smo naredili. Začeli po malo s kašicami in sadjem. Stari smo pa dobre 4 mesece.

Pozdravček:sloncek::sloncek::sloncek:

Anja167 -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 21:09:46)

Mi smo našo patronažno dva meseca nazaj srečali na posvetovalnici. Je rekla, da bo kaj prišla naokrog, pa je še ni bilo. Me je pa takrat vprašala, kaj jemo, in sem rekla, da še nič. Pa je rekla, no, lahko začnete s kakšnimi sokci. Ko sem jo vprašala, kaj pa potem, ali najprej riž ali sadne in zelenjavne kašice ali kaj, je pa rekla, da po občutku. :zmeden: No, toliko smo mi od ljudi v belih in manj belih haljah izvedeli o tem, kako se daje gosto hrano. (Pri nas na posvetovalnici namreč dajo otroka na začetku ordinacije na tekoči trak, mu pediater posluša srčka in mu da injekcijo, in še preden kaj vprašaš, ti ga dajo dol s tekočega traka in rečejo: "Se vidimo čez 3 mesece." :( :)-:)-:)- )

Pikabu -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 21:50:17)

Pri nas je prišla sama od sebe, pa ni glede tega povedala nič. Sem bila kar malo razočarana.

žiža -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 22:08:22)

Nam je tudi rekla naj jo nekje pri 4.5m pokličem, da bo prišla mal razložit glede uvajanja goste hrane. Samo če bo tako furjasto povedala glede hranjenja, kot je pokazala kopanje, je čist vseeno če jo ni :zmeden:

Taša -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 22:17:02)

Jaz sem mogla patronažno poklicat pri Mašinih 4 mesecih... Mi je pač malo povedalao uvajanju goste hrane, mi je pa rekla naj se sama odločim kdaj bom pač začela z gosto hrano....

LIALIA -> Uvajanje goste hrane in patronažna (5.2.2005 22:41:34)

Anja167, tudi mi imamo posvetovalnico na tekoči trak.:) Prav grozno. Nazadnje sem pa zdravnico kar malo spraševala in ne boš verjela, me je kar ven iz sobe "pospremila", jaz pa še toliko vprašanj. Tako me je razočarala, da bi jo najraje zamenjala; samo drugje je lahko pa še slabše.

Stran: [1]