Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 27.3.2008 8:49:39
|
|
|
|
eggo
|
dobila 5 pa lepo bi blo če bi bila vrnjena
|
|
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 27.3.2008 9:18:54
|
|
|
|
mojsoncek
|
za mopsa vedno
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 27.3.2008 9:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eggo dobila 5 pa lepo bi blo če bi bila vrnjena Vrnjena!
|
|
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 31.3.2008 9:17:25
|
|
|
|
eggo
|
ej ribica ma vraga mi kaj si našuntala pow slovenije da glasujejo zate, al si kaj zahekala?
|
|
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 31.3.2008 10:02:40
|
|
|
|
Honeybee
|
Zdravo, še jaz priporočam v glasovanje za mojo psičko Nikico! KLIKNI: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=17&id=315#medias Živi z mojimi starši na Kapeli pri Radencih, jaz pa v Ljubljani. Vidim jo na dva tedna in jo močno pogrešam. Da ne govorim, kako je žalostna , ko odidem in kakšno veselje izkazuje, ko jo obiščem! Zame je najlepša in najbolj ljubeča psička na svetu in si zasluži vsak glas! ZAHVALJUJEM SE ZA VAŠO PRIJAZNOST, DA STE JI NAKLONILI VAŠ GLAS IN OCENO! POZDRAV VSEM, MAJA, the honeybee
|
|
|
|
RE: glasovanje naj hišni ljubljenček 31.3.2008 23:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eggo ej ribica ma vraga mi kaj si našuntala pow slovenije da glasujejo zate, al si kaj zahekala? Jaz nic ne hekam .. Mam staticni IP Mi je pa nekdo, ki me ima ocitno zelo rad, v rekodrnem casu zadnjic poklonil ene 500 enk. Zdaj pa itak stran ne dela ..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?