Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 27.3.2008 19:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Torej, zadeva je naslednja. Ne redim se dovolj. Do 24.tedna sem se zredila komaj 2kili. Daj povejte malo tiste ,ki ste se zredile (pre)malo ali je bilo vse BP z dojenčkom in ali so bili mali dovolj težki pa kakšne ste bile po porodu. Mislim čisto fizično in zdravstveno... Malo me že skrbi... Moja soseda se je v nosečnosti zredila samo za 3 kg. Je bila na koncu bolj suha (beri brez trebuha) kot pa jaz, ki nisem bila v "posvečenem" stanju. Rodila je pa zdravo, normalno razvito hčerkico.
|
|
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 27.3.2008 19:55:20
|
|
|
|
frutka_
|
Ste me kar malo pomirile. Jaz sem mislila, da je teža otroka povezana s težo nosečnice...na neki način. Saj jem vse, najraje z okusom maline...njami! Lahko še me "razbaca" ! Veverička, višek kože poznam ja, ker enim full ostane po hujašanju ne?! Zgleda kar hudo, ja...Ni fajn za poleti in bikini.
|
|
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 27.3.2008 23:42:00
|
|
|
|
Kaštrun
|
blagor enim jaz sem rodila aprila 07, pa sem zdaj ponovno noseča (10t). mi trebuh še od prve nosečnosti ni izginil, tako da že zdaj zgledam kot v 5 m nosečnosti (pa še suha nisem) in se full sekiram, samo kaj naj? važno da bo otroček zdrav. ko bi imela jaz tak problem kot ti
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 27.3.2008 23:54:52
|
|
|
|
KT
|
Ni za skrbet - v celi nosečnosti sem se zredila za 8 kg, naša mala zvezdica pa je prijokala na svet velika 53 cm in težka 3700 g - torej možgančke na pašo in uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 28.3.2008 9:26:33
|
|
|
|
Mandek
|
Oh, jaz ti kar malo zavidam... V 11.tednu sem in me je strah tistih najhujših, ki šele pridejo Čeprav pazim, kaj jem in se otepam sladkarij, me je zelo strah, da ne bom imela prepresežka kg. Nisem namreč najbolj suha, če razumete
|
|
|
|
RE: Šlank med nosečnostjo 28.3.2008 12:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj punce! Kaj bi ve rekle na to da ko sem zanosila sem imela 61 kg zdaj jih imam pa 83 in sem v 35 tednu sam mi ni jasno kje so te kile ker se mi sploh ne pozna da bi se tok zredila.Je res da mam kr velik trebuh in se vsi sam čudjo k rečem da mam rok čez dobr mesec vsi misljo da sem ze za rodit.Upam da ni to kej narobe k ginekologinja mi ni nč komentirala glede kil tko da ne vem sam se mi pa zdi ful.Jem pa kokr kdaj enkrat ful drugič bol mal kokr je.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?