|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Šlank med nosečnostjo
27.3.2008 19:43:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Torej, zadeva je naslednja. Ne redim se dovolj. Do 24.tedna sem se zredila komaj 2kili.user posted image
Daj povejte malo tiste ,ki ste se zredile (pre)malo ali je bilo vse BP z dojenčkom in ali so bili mali dovolj težki pa kakšne ste bile po porodu. Mislim čisto fizično in zdravstveno...
Malo me že skrbi...

Moja soseda se je v nosečnosti zredila samo za 3 kg.
Je bila na koncu bolj suha (beri brez trebuha) kot pa jaz, ki nisem bila v "posvečenem" stanju.

Rodila je pa zdravo, normalno razvito hčerkico.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2008 19:55:20   
frutka_
Ste me kar malo pomirile. Jaz sem mislila, da je teža otroka povezana s težo nosečnice...na neki način.user posted image
Saj jem vse, najraje z okusom maline...njami!
Lahko še me "razbaca"user posted image !
Veverička, višek kože poznam ja, ker enim full ostane po hujašanju ne?! Zgleda kar hudo, ja...Ni fajn za poleti in bikini.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2008 23:42:00   
Kaštrun
blagor enim user posted image  
jaz sem rodila aprila 07, pa sem zdaj ponovno noseča (10t). mi trebuh še od prve nosečnosti ni izginil, tako da že zdaj zgledam kot v 5 m nosečnosti user posted image  (pa še suha nisem) in se full sekiram, samo kaj naj? važno da bo otroček zdrav. ko bi imela jaz tak problem kot ti user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.3.2008 23:54:52   
KT
Ni za skrbet - v celi nosečnosti sem se zredila za 8 kg, naša mala zvezdica pa je prijokala na svet velika 53 cm in težka 3700 g - torej možgančke na pašo in uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Brolgi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2008 9:26:33   
Mandek
Oh, jaz ti kar malo zavidam...
V 11.tednu sem in me je strah tistih najhujših, ki šele pridejouser posted image Čeprav pazim, kaj jem in se otepam sladkarij, me je zelo strah, da ne bom imela prepresežka kg. Nisem namreč najbolj suha, če razumeteuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2008 12:39:17   
Anonimen
Oj punce!
Kaj bi ve rekle na to da ko sem zanosila sem imela 61 kg zdaj jih imam pa 83 in sem v 35 tednu sam mi ni jasno kje so te kile ker se mi sploh ne pozna da bi se tok zredila.Je res da mam kr velik trebuh in se vsi sam čudjo k rečem da  mam rok čez dobr mesec vsi misljo da sem ze za rodit.Upam da ni to kej narobe k ginekologinja mi ni nč komentirala glede kil tko da ne vem sam se mi pa zdi ful.Jem pa kokr kdaj enkrat ful drugič bol mal kokr je.

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2008 12:43:12   
frutka_
Majčica po mojem je velikost trebuha odvisna od tvoje višine in od tega kje nosiš. Ene baje nosijo bolj zadaj in ene bolj spredaj. Enim se voda zadržuje, drugim ne. Tudi to vpliva na obseg trebuha.
Ja, vsaka ima svoje "probleme".user posted image

Uživajte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?