Kako prepricati.. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

dory -> Kako prepricati.. (5.2.2005 16:15:48)

..tamalga da bi jedel in spal:zmeden:...sem se ocitno prekmalu pohvalila,ko sem rekla,da odkar spi pri meni,se sicer ponoci se kdaj zbudi ampak naceloma prespi celo noc...zadnjih nekaj noci imamo spet pestro...joka in cvili...ob treh zjutraj ima vsega dovolj in zacne konkretno s pevskimi in pri tem zbudi celo hiso:zmeden:...da ne omenjam kako je cez dan...le kadar ga pustim,da se zjoka je ok..pol se zna tud sam igrat in zadovoljno cebljat:zmeden:

Drug problem je,da mi par dni tudi ne je normalno..max 2 obroka na dan pa se to ga moramo silit in animirat zraven...meni to ni noben obrok:zmeden:..skratka mal me ze zivcki dajejo zarad tega in me zamima,ce ima katera kak nasvet za naju:zmeden:

hvala in lp

Jančika_ -> Kako prepricati.. (5.2.2005 16:24:28)

Ej pojma nimam, zadnje dni se mi zdi, da so kr vsi dedci (veliki in tamali) nekaj sitni.:)

Sej veš, da prepričat se jih nič ne da, edino ti ti lahko zagotovim, da od lakote ne bo umrl...

Sem ti fajn pomagala, ne:)-.

Bela -> Kako prepricati.. (5.2.2005 16:39:25)

Oj, pravijo, da pri otrocih je vse kar počnejo normalno:), pr nas starih pa neč:)-...vse naučeno.
po moje ni z malim Majem:love:nič narobe...ima pač svoje obdobje.

LP:)-

Mojca20 -> Kako prepricati.. (5.2.2005 17:01:04)

Kako naj ti svetujem, če imam pa doma popolnoma identičen primer!:( Ko sem brala tvoj post je kot bi opisovala dogajanje pri nas doma!:)-:)-:)-

Jest se tolažim s tem, da bo enkrat minilo....al kwa?:zmeden:

malika -> Kako prepricati.. (5.2.2005 17:48:13)

Če se še spomniš mojih večnih postov o nespečnosti,...no tega je konec. Eno celo leto se je zbujal na 2 uri ali manj ponoči, ni pomagalo spanje ne pri meni ne nič. Potem pa sem se odločila, da je tega dovolj in se ponoči enostavno nisem več vstajala. V posteljo sem mu nastavila flaše s čajem in že prvo noč je dojel zakaj gre. Zdaj se recimo zbudi 1-2x na noč, ali pa prespi celo.

Glede hranjenja pa je moj isti, le da to ne traja zadnjih par dni, ampak na žalost odkar smo začeli uvajat gosto hrano. Ugotovila sem edino, da ima okus za papico po meni in obožuje smetanove omakce in zelenjavo. Pač jemo dosti tega in seveda obvezno juha s kroglicami, druge ne bo jedel:)-:bravo:

Gina -> Kako prepricati.. (5.2.2005 18:00:56)

Kaj pa če se Maja kaj prijemlje. Naš takrat neha jest. Ali pa ima samo tako obdobje. Ponavadi mine samo.

ZARA -> Kako prepricati.. (5.2.2005 20:15:52)

teja.,k'pa ce bo spet kaksen zob dobil:zmeden2:!!??

gala -> Kako prepricati.. (5.2.2005 20:56:56)

Hojla teja.!

Ha ha, kot bi sebe poslušala, kako našo Miško Piško ''tožarim'' njeni teti :)-:)-:)-

Spanje in hrana, oboje enako!
Se tolažim, da bo minilo.

Sej bo, ane :zmeden:

Stran: [1]