Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vročina - pomoč - obupana 7.2.2005 14:53:23
|
|
|
|
Pia73
|
Jessy, ja je pomagal tale krompir, čeprav imam pri zdravnici vseeno recept za Hiconcil - antibiotik,... :( Naj gre k :hudicek: Baje pa ne škodi tale Hiconcil :duda: Sem :(
|
|
|
|
Vročina - pomoč - obupana 7.2.2005 14:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi že slišala za tale krompir. Dobro si je zapomniti. Če ti je zdravnica rekla, da jemlji antibiotik, potem jo nujno ubogaj. Včasih so ljudje umirali, veš, ko ga še niso poznali. Če se ne boš pravilno zdravila, si lahko narediš veliko škode.
|
|
|
|
Vročina - pomoč - obupana 7.2.2005 14:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še nekaj. Jaz sem pred časom prebolela gnojno angino, pa me je grlo tudi bolelo v glavnem ponoči.
|
|
|
|
Vročina - pomoč - obupana 7.2.2005 14:58:37
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, ja saj ga bom jemala. Sploh nisem pomislila, da ga ne bi. Samo navdušena pa nisem. :(
|
|
|
|
Vročina - pomoč - obupana 7.2.2005 16:20:00
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Hojla! Ne verjamem, da se spomniš, ampak jaz sem lani isti teden ko sem iz bolniške šla spet v službo, zbolela za angino. In ko sem šla na pregled, pa je zdravnica rekla: Ja kar antibiotik bova dali!, sem jaz rekla: A je res treba? Pa je samo pokimala in rekla RES! No in sem ga pojedla. S slabo voljo in skrbmi. Pa se je vse OK končalo. Kot veš.... Hja, morda je pa Tia zaradi tega tako zahteven otročiček :)- :)-. In tako zvedav. In tako lepo napreduje. HURA za antibiotike! :bravo: :bravo: Pa-pa, Pikapolonica :pika: PS: Se ti daljše javim takoj ko lahko!
|
|
|
|
Vročina - pomoč - obupana 8.2.2005 11:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pia, sej Hiconcil dajo tut :duda:, če je bolan...tko da se ne sekirat...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?