|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mastercard
26.3.2008 8:30:48   
Spark
V začetku meseca februarja sem opravila nakup vozovnic preko spleta. Karte sem že porabila, bremenjena za ta znesek pa še vedno nisem. Takrat takoj po opravljenem plačilu sem videla, da je limit po mastercardu obremenjen ampak sedaj pa imam prost cel limit, z računa še nisem bremenjena.
Zdaj mi hodi narobe, ker moram razmišljati o tem, in si puščati toliko denarja na računu, da bom lahko poravnala karte takrat ko to pač bo. In tudi mastercarda si ne upam uporabiti, ker tisti znesek je bil skoraj toliko kot znaša moj celotni limit na kartici.
Klicala sem na banko, in na Adrio, ampak vsak se zgovarja na druge, da bi moralo biti to že urejeno.
Zdaj me pa zanima, ali mogoče kdo ve v kolikšnem času bi to moralo biti poravnano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mastercard
26.3.2008 10:31:09   
lotoska
Ne bom ti dosti pomagala: meni so na Visi bremenili račun šele po pol leta.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 12:29:30   
Naja31
Staršem moje prijateljice enkrat pred leti niso bremenili celih poletnih počitnic.
ampak je res bedno ker ne veš kdaj se bodo pa le spomnili.

Pa saj mora biti neko pravilo v kolikem času zastara?

Jaz bi rekla, da je banka kriva oz. mastercard, saj tisti, pri katerem si ti kupovala, dobi plačano takoj, tebi pa banka trga denar enkrat na mesec. vsaj zdi se mi da gre tako.  

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 12:53:35   
Spark

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Ne bom ti dosti pomagala: meni so na Visi bremenili račun šele po pol leta.

Jooj, upam da ne.
Samo na živce mi gre, ker moram zdaj na to full misliti. Pa saj veste kako je težko obdržati denar na TRR. Pa še to, gre za mene dokaj visok znesek.In jaz moram zdaj ta denar držati na računu v nedogled dokler ne bodo bremenili.
Po pravilih je bilo tako, izvršeno plačilo do 10. v mesecu in si bil bremenjen 18. v mesecu.
Pa kar nekaj se zgovarjajo, eni pravijo da je kriva banka, drugi pa da prodajalec.
Upam, da bo plačano 18.4..

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 19:57:37   
naniplus4
Jaz ravno zaradi zamika v izplačilu delam tako, da takoj ko neko stvar kupim na Viso (ali v tem primeru Mastercard), jo v svoji evidenci o stanju na računu takoj odštejem, tako kot bi dvignila denar na bankomatu ali plačala z BA kartico. Potem je pa pravzaprav vseeno, kdaj mi odtrgajo, ker jaz v svoji evidenci tega denarja nimam več. Ča pa gre za večji znesek, je pa fino, da še malo na banki ostane denar, je vsaj več obresti (ha, ha, ko so takooo visoke).

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 10:14:05   
karmy
meni se isto dogaja user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 9:20:21   
blustar
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

V začetku meseca februarja sem opravila nakup vozovnic preko spleta. Karte sem že porabila, bremenjena za ta znesek pa še vedno nisem. Takrat takoj po opravljenem plačilu sem videla, da je limit po mastercardu obremenjen ampak sedaj pa imam prost cel limit, z računa še nisem bremenjena.
Zdaj mi hodi narobe, ker moram razmišljati o tem, in si puščati toliko denarja na računu, da bom lahko poravnala karte takrat ko to pač bo. In tudi mastercarda si ne upam uporabiti, ker tisti znesek je bil skoraj toliko kot znaša moj celotni limit na kartici.
Klicala sem na banko, in na Adrio, ampak vsak se zgovarja na druge, da bi moralo biti to že urejeno.
Zdaj me pa zanima, ali mogoče kdo ve v kolikšnem času bi to moralo biti poravnano.

Pri kom pa si kupila? En znanec je lani kupoval pri Wizzairu, letel z njimi čist ok, zaračunal mu pa nikol nisouser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 19:51:29   
Spark
Jaz sem karte kupila pri Adriji. In ko sem tja klicala, mi je en rekel, da so imeli težave in da so uredili že. Da pa gre preko Banke Koper, jaz imam NLB, in da je lahko tu problem.
Jaz imam še vedno prost limit, pa vem, da ga ne bi smela imeti.
Uglavnem šparam denar na TRR in upam, da me čim hitreje obremenijo. Ker se bojim, da ne bodo kar tako pozabili in me bodo naknadno kaj sankcionirali.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?