salonarji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

lily rose -> salonarji (26.3.2008 7:40:04)

Pozdravljene,

rabila bi eno rešitev za očitno prevelike salonarje. Kupila sem jih št. 39, ker mi je bila 38 premajhna in se mi le te sezuvajo ko hodim, tako da jih  absolutno ne morem nositi. Ima katera podoben problem, da se ji sezuvajo. Zadnje čase opažam veliko lepih salonarjev ampak jih ravno zaradi tega ne upam kupiti.

Mislite da bi bilo v redu če bi si spredaj zatlačila kako vato ali kaj podobnega.

aluš -> RE: salonarji (26.3.2008 7:43:19)

Drugega kot vato spred ali vložek (ta ki pride čez cel del podplata, ti ne vem svetovat.

Naja31 -> RE: salonarji (26.3.2008 8:00:12)

JA, samo to po moje zna zgledati malo smešno, ker se opazi , ki hodiš, da je sprednji del nekoliko predolg.
A jih ne moreš zamenjati za kakšen drugi model, ki bi ti bolj ustrezal?

Olivija -> RE: salonarji (26.3.2008 8:11:13)

Sem tudik že tlačila vato v čevelj, ker se mi je raztegnil in je bilo ok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Zdaj zadnje čase pa v takem primeru kupim silikonske vložke, imaš tudi take, ki jih daš na  zadaj na peto in te varujejo tudi pred žulji.

jakaracman -> RE: salonarji (26.3.2008 9:10:22)

Silikonski vložki so rešitev.

mojsoncek -> RE: salonarji (26.3.2008 9:16:21)

Jaz vate ne bi tlacila v cevelj, ker se ful zbije skupaj in zna fajn tiscati v prste. Ce ze, potem raje nafilaj spredaj kaksne najlonke, ker pride bolj mehko in prozno.

Drugace pa mislim, da je bolje, da probas s kaksnimi vlozki. Ce se ne motim, pa se dobi tudi "obliz", ki ga nalepis zadaj na notranji rob cevlja.

taja27 -> RE: salonarji (26.3.2008 9:19:13)

silikonski vložek za prednji del podplata, ki tudi avtomatsko zmanjša prostor v čevlju ... drugače se te vložke uporablja poleti za kakšne cokle, da je mehkejše za podplat, da ne drsi ...

lily rose -> RE: salonarji (26.3.2008 10:37:47)

hvala punce za nasvete....najbrž bom poskusla z vato spredaj (čevlji so tako al tako v špico in pomoje ne bo zgledalo prevelko), če pa to ne bo kul bom dala pa še silkonske vložke zadaj

sem pa imela poleti vložke v sandalih z 10 cm peto in so mi zlezli ven, tako da ti za spredaj so se mi zelo zamerili in jih ne kupim več. Upam da so ti za zadaj kaj boljši.

sunny24 -> RE: salonarji (26.3.2008 20:51:05)

V trgovi s čevlji kupiš opetnik, ga prlimaš ozadi na peto in je. Nč ne zleze vn. :)

* Mateja * -> RE: salonarji (26.3.2008 23:43:46)

Vložek si daj noter pa bo ok!

Balonchy -> RE: salonarji (27.3.2008 8:27:34)

IZVIRNO SPOROČILO: lily rose

hvala punce za nasvete....najbrž bom poskusla z vato spredaj (čevlji so tako al tako v špico in pomoje ne bo zgledalo prevelko), če pa to ne bo kul bom dala pa še silkonske vložke zadaj

sem pa imela poleti vložke v sandalih z 10 cm peto in so mi zlezli ven, tako da ti za spredaj so se mi zelo zamerili in jih ne kupim več. Upam da so ti za zadaj kaj boljši.

Kupi silikonski vložek ali opetnik, ki se nalima. 100% ti ne bo nikamor zlezel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

smigli -> RE: salonarji (27.3.2008 10:23:30)

Tudi jaz imam isti problem, 38 mi je prevelika številka 37 pa premajhna, zato si zadnje čase kupujem čevlje s paskom na nartu.

Bejba -> RE: salonarji (27.3.2008 14:40:00)

Kje pa se kupi te silikonske vložke ali opetnik, ker imam jaz podobno težavo z enimi čevlji? In koliko to stane. Da ni nazadnje dražje kot čevlji?

LP; B

smigli -> RE: salonarji (27.3.2008 15:35:42)

Jaz sem jih zasledila v Italiji v podobni trgovini kot je pri nas DM ali Muller, se mi zdi da jih ima tudi najbolši sosed

Stran: [1]