Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 28.3.2008 22:17:25
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Dr. Zdenka Zalokar Divjak je na enem seminarju rekla, da je delo vsakega človeka vredeno toliko, kolikor je plačan. Kruto, a ne?
|
|
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 29.3.2008 6:56:23
|
|
|
|
Raho
|
Plačee naj povišajo drugemu zdravstvenemu osebju, saj se ponavadi v bolnišnicah slednji ukvarjajo z bolniki. Meni se zdi, da je plača splošnega zdravnika v ZD z vsemi dežurstvi 3600 € v mesecu neto, več kot dovolj. Pa ne si misliti, da je kak strokovnjak.
|
|
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 29.3.2008 10:14:18
|
|
|
|
janjja
|
Zdravniki takšne plače, zdravstveni tehniki in ostali zdravstveni delavci pa še 700 evrov netto ne dobijo (tako je pri nas -dom starejših občanov) Pa delajo tudi nočne, smene in še kaj (da o nadurah ne govorimo...) Nisem zdravstvena delavka ampak delam v upravi tega doma in vem kakšne mizerne plače imajo.
|
|
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 29.3.2008 10:23:32
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Plačee naj povišajo drugemu zdravstvenemu osebju, saj se ponavadi v bolnišnicah slednji ukvarjajo z bolniki. Meni se zdi, da je plača splošnega zdravnika v ZD z vsemi dežurstvi 3600 € v mesecu neto, več kot dovolj. Pa ne si misliti, da je kak strokovnjak. A ti to resno? Mater sem naivna.
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 29.3.2008 10:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Na splosno mi je vseeno, kaksne place imajo. Naj bi imeli dobri zdravniki dobre, slabi pa slabe. Samo tukaj je se vedno bolj ali manj uravnilovka in absolutno nefleksibilen sistem.
|
|
|
|
RE: Zdravniki zahtevajo trikratno povprečno p... 29.3.2008 11:00:52
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Na splosno mi je vseeno, kaksne place imajo. Naj bi imeli dobri zdravniki dobre, slabi pa slabe. Sej to bi pravzaprav lahko rekli za vse poklice na splošno, kajne, torej dobri delavci boljše in slabi slabše plače. Problem je, kdo bi to lahko verodostojno ocenil ( poudarek na verodostojno, se pravi objektivno ). Drugače pa odziv ni nič kaj presenetljiv, vsi bi imeli najraje plače do plafona. Da gre že zdavnaj za t.im. inflacijsko spiralo, nihče več ne pomisli ( da torej višji procent plače prej kot v letu dni požre inflacija ). Začaran krog, ki ga bo slej ko prej nekdo moral presekat, ne z višjimi plačami, ampak dolgoročno bolj pametno finančno politiko. Aja, moje mnenje ..... ma naj imajo, vsi, ne sam zdravniki.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?