|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postelja za 1,5letnico
26.3.2008 0:04:22   
Anonimen
Hej,

ker priackujemo novega druzinskega clana, bi radi nasi punci kupili posteljo. Sedaj spi na 120x60 in se nam zdi, da je bolje, da njej kupimo vecjo posteljo, kot pa za novega clana se eno take majhno.

Zanima me:
1. kaksne dimenzije morajo bit postelje? A mislite, da bi bila postelja 165X70 prevelika?
2. Ograja da ali ne?
3. Kje bi se dalo kaksno tako dobit
4. Se kaksna druga priporocila, na kaj moramo biti pozorni

Hvala ze vnaprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postelja za 1,5letnico
26.3.2008 7:03:08   
smrček
Mi smo bili pred dobrim letom v enaki situaciji. Malemu sva kupila posteljo 170x70 (rabljeno na bolhi, jogi sva kupila nov) takšno z ograjo. lahko pa se razstavi in jo uporabljaš brez ograje.
Mislim, da ta dimenzija ni prevelika, ker ima naš pravi živalski vrt v postelji in še vedno ima dovoilj prostora za udobno spanje.
Če že imaš izbiro, je fino izbrat takšno posteljo, na kateri se da samo pol ograje odstranit, ali se ta lahko spusti, ali pa je možno odstranit tiste palčke, da lahko otrok sam zleze v posteljo in ven, ne more pa med spanjem past iz nje.

< Sporočilo je popravil smrček -- 26.3.2008 7:08:21 >


_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Postelja za 1,5letnico
26.3.2008 8:23:11   
DANVARI
Mi smo kupili v Ikei tole posteljico in naročili pri nas jogi. Je fina ker se jo lahko podaljša ali skrajša glede na otroka in sobo, kar je bilo pri nas pomembno (smo jo selili tudi nekje pri 1,5 letih.
Imamo jo ob steni na drugi strani smo pa malo podaljšali stranico z doma narejenim dodatkom, ker se je punca začela premetavat ponoči user posted image , tako da ima sedaj ob strani cca 50cm ograjo, daljša ni bila potrebna.

Priporočila bi, da res kupite otroško posteljo, ker so nižje in lahko otrok sam gor in dol spleza. Tiste za odrasle so previsoke in lahko tudi pade ponoči. Mi smo po tleh ob postelji dali tudi igralno peno za vsak slučaj, če bi padla, ampak zaenkrat se to še ni zgodilo.


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Postelja za 1,5letnico
26.3.2008 10:23:28   
max81
tudi mi smo dobili novega družinskega člana....tako da naša punči stara 16m že 2 meseca spi v svoji postelji veliki 190*90 ima ograjico, ki smo jo dobili skupaj s sobo in nimamo težavuser posted image user posted image , ko se zbudi lahko sama pri nogah zleze dol in se zaigra ali pa naju pokliče, da jo prideva iskatuser posted image ....čez dan pa redkokdaj zaspi v tavelki postelji, tako, da ji v času popoldanskega počitka bratec odstopi njeno staro posteljico

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?