KATAM -> RE: kontracepcija (26.3.2008 6:42:49)
|
Tudi jaz sem bila zelo razočarana kar se tega tiče. Ko sem šla na pregled po porodu sem čakala tri ure da se je zdravnica sploh prišla in ko je videla da nas je polna čakalnica nas je po hitrem postopku obdelala. Mislim da me je mal od daleč pogledala, ja saj vse vredu,,,, ko sem se hotela posvetovat o zaščiti ( no vsaj mislila sem da si zdravnico izbereš da se lahko kaj posvetuješ z njim ) me je na hitro odpravila ja da so itak sam tabletke, če pa dojiš pa sam kondomi. No ko sem pa jaz rekla za tiste inekcije za 3 mesece, je pa rekla aja saj res.Potem sta se pa s sestro skregali da jih je itak zmanjkalo in da naj kar enkrat drugič pridem če jih bojo imeli če že hočem to imet.Kot bi bili sto let nazaj, kot da ne ostajajo nobene druge zaščite. No potem sem molga pregled še plačat ( doplačat kot rečejo ker je to nadstandardna storitev) in ko sem odšla sem si rekla kot že stokrat zdaj pa res ne pridem več k vam čeprav sem kar nekaj let vztrajala ( Leonišče v Lj) katarstofa na celi črti, sistem imajo pa totalno zmeden. No sedaj sem si pa poiskala privat zdravnico ( baje si po izborila da bo sčasoma naša zdravnica v zrdavstvenem domu. Plačala sem samo prvi pregled, posvetovala sem se z njo o mirenu. no včeraj sem šla k njen v ablulanto da mi jo je vstavila no potem vam pa povem kako se obnese. Aja to je dr. Begičeva iz Kočevja in je super super, vredna vseh pohval tega sveta. Sem se mogla mal razpisat, ker imam tako slabe izkšnje s tem Leoniščem v Lj.
|
|
|
|