Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 26.3.2008 11:08:27
|
|
|
|
Maxica
|
Dove
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 26.3.2008 11:09:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Trenutno imam Nivea. Sem pa dolgo časa uporabljala od Jonshona- ne vem več kako se mu je reklo. Mislim da je gor pisalo še 5,5, pa taki nevtralno svež vonj je imel. Pa ga že kake 2 leti nikjer več ne dobim . Mogoče katera ve če še jih imajo kje?
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 26.3.2008 15:43:56
|
|
|
|
cukr07
|
Dove.
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 26.3.2008 19:12:35
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Trenutno imam Nivea. Sem pa dolgo časa uporabljala od Jonshona- ne vem več kako se mu je reklo. Mislim da je gor pisalo še 5,5, pa taki nevtralno svež vonj je imel. Pa ga že kake 2 leti nikjer več ne dobim . Mogoče katera ve če še jih imajo kje? Johnson jih ne dela več, jaz mam še zalogo zase, v Mulerjih pa se dobi BeBe piše, ne Johnson,ker oni od nekje sami uvažajo...je pa isto...poglej,jaz sem sprey vidla...
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 26.3.2008 20:14:25
|
|
|
|
ElaM
|
Trenutno 8x4 unity, lepo diši in ne pušča flekov na oblačilih.
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 27.3.2008 12:03:32
|
|
|
|
martita
|
Infasil...in to že od osnovne šole dalje. Vmes sem poskusila Niveo, pa sem bila vsa v izpuščajih. Od takrat ne menjam več. Sedaj ko grem v Italijo si naredim zalogo stikov in je rešeno. Sem z njim več kot zadovoljna in zato niti ne poskušam menjat.
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 27.3.2008 12:54:00
|
|
|
|
Lenny
|
Kristal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2008 13:05:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 27.3.2008 20:30:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Citrončica, hvala . Bom probala še tega.
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 28.3.2008 17:00:37
|
|
|
|
gojska
|
vse sorte, ampak tale reksona pa prav smrdi, sem jo htela že nazaj nest, da ji je rok potekel. Ne vem no.
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 28.3.2008 17:09:42
|
|
|
|
Šarki
|
Fenjal sensitive touch Prej sem imel a secret, mi j bil full všeč, ampak me je po enem času začel pod roko full bolet. tko da sem zamenjala..
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 29.3.2008 18:07:33
|
|
|
|
BUŠICA
|
a sploh katera gleda na sestavine? npr. brez tega aluminium chlorhydrat(BTW večina deodorantov ga itak vsebuje), edini,kjer piše da ga ne je Bionsen-mi pa smrdi! kristal je pa tud ena svinjska kemija, le da večina tega ne ve. hotela bi enga v sticku,ki tudi diši,pa da je brez tega Ac.
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 31.3.2008 9:57:00
|
|
|
|
Kaliope
|
sem bla enkrat skoraj eno uro pri stalaži z deodoranti, pa je na vsakem pisalo aluminium chlorhydrat, tak da sem obupala ... trenutno imam 8x4 soft kiss - mi je fajn, tak nežen s čisto rahlim vonjem.
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 5.4.2008 0:26:13
|
|
|
|
glen
|
Jaz tudi nisem več zadovoljna z rexono. A niveo uporabljte v stiku ali tisto v roll-onu?
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 5.4.2008 8:45:43
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope sem bla enkrat skoraj eno uro pri stalaži z deodoranti, pa je na vsakem pisalo aluminium chlorhydrat, tak da sem obupala ... trenutno imam 8x4 soft kiss - mi je fajn, tak nežen s čisto rahlim vonjem. Brez aluminija je BIONSEN (ima nalepko ALUMINIUM FREE).
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 5.4.2008 9:48:30
|
|
|
|
metuLJchy
|
fenjal sensitiv, mi zelo všeč ker ima tako blag, nežen vonj
|
|
|
|
RE: Kateri stik uporabljate? 5.4.2008 9:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
od Justa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?