puri -> punce -pomoc! (5.2.2005 11:25:09)
|
Hartan, pri nas je isto, že 3 dni ima vročino...enako kot tvoj, samo da jo je imel naš včeraj ponoči celo 40, drugače mu pa nič ne fali (ne kašlja, ni prehlajen,...),.... je tut kar dobre volje....malo več spi čez dan zaradi vročine, ponoči pa se veliko zbuja! Zobkov še nima, star bo pa kmalu 7 mesecev! Jaz ga k zdravniku nisem še peljala, ker se bojim, da se bo nalezel še kaj hujšega, npr. virusnega obolenja dihal, ki sedaj razsaja in zaradi katerega morajo potem v bolnico! Če imajo to, potem zelo težko dihajo in hropejo...to so še znaki! Danes zjutraj je imel samo 37,6 vročine in je že bolje kot včeraj, pa tudi ponoči ni imel tako visoke vročine, tako da upam, da se bo pozdravil........mogoče bomo pa kmalu zagledali kakšen zobek:zmeden2: Ko je temperatura več kot 38,5 pravijo, da jo je treba zbijat! Slišala sem, da je temperatura pri izraščanju zob lahko tudi do 39...ena je rekla, da so jo imeli celo 40! Upam, da bo temperatura kmalu padla, tako pri tvojem, kot tudi pri mojem!:rozica: lp
|
|
|
|