kaj si provoščita (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> kaj si provoščita (5.2.2005 8:38:17)

Me mal zanima,kaj si s tvojim dragim privoščita rada da se malce pocartata od vsakodnevne norije sem in tja?

Ples, masaža - a se razume da je treba še za otroke poskrbet? Kam jih dat spat- če se vama lušta iti ven. Takrat ko planiramo mi sigurno bodo še varuške zatajile je kar pogosto pravilo. Morda pride kaka ideja dobrodošla za te dolge mrzle večere!?

Bela -> kaj si provoščita (5.2.2005 8:51:42)

Jast bomm kar na morje počakala...ko bomo daaaaaaaaaaaaaaaaaleč proč od vsih9nebesa

Se razume, da bo še dolga:((a doma smo precej časovno omejeni...nočno delo in skrb za naše tri ljubljene konjiče:)

SANDY -> kaj si provoščita (5.2.2005 9:16:19)

Midva sva ravno učeri dala Trino babic pa dediju spat, midva sva pa misla it mal vn...na koncu sva večer preživela za računalnikom, pol pa šla spat! Sej vseen mir sva pa imela, pa še cel dopoldan ga bova :)-:)-

kalimero -> kaj si provoščita (5.2.2005 10:10:32)

Pri nas na srečo varstvo ni problem. Se oboji stari starši kar grebejo, da imajo lahko otroke v varstvu. Včasih pa res paše. Takrat pade kakšen kino, včasih večerja, še najrajši pa sauna.

lutka -> kaj si provoščita (5.2.2005 10:11:23)

Jaz sem pa včeraj,dala vse tri otroke "služit";) babici in sem šla s kolegico na koncert TREH LEGEND v Celje.:bravo::bravo:
Bilo je....uh,full vredu:)-:)-:)-:)-
Je tako pasalo,sem dal možgane na off in pela, ko nora.Sem danes čisto brez glasu:ups:
Potem sva pa ob 00.30 šli še na hamburger:)-:)-:)-
Bom še ponovila,samo ne vem kdaj:)-:zmeden:
lp:kuza::kuza:

SANDY -> kaj si provoščita (5.2.2005 11:03:24)

meggi, jest nimam slabe vesti, ker vem da je v zlatih rokah! Dam jo tašči in tastu, ker sta skor pred nosam in vem da ji nič ne manjka. Prvič je bilo malo težje, sedaj pa res prav paše..poskusi, pa uživajta..pa ta večer se o otrocih ne pogovarjajta. 8)

lutka -> kaj si provoščita (5.2.2005 11:10:28)

Tudi jaz dam v varstvo otroke,babici-moji mami,kateri najbolj zaupa.Imam mogoče čisto malo slabe vesti:(,ampak ko pomislim,da moram nekaj naredit tudi zase,se pomirim.
lp:rozica:

Annny -> kaj si provoščita (5.2.2005 11:34:15)

Midva greva lahko zaenkrat kam za max 2 uri, ker malo še dojim, po flaški pa noče piti:zmeden2:
Hodiva pa 2x tedensko na trening, pa na kak sprehod..ko bo jedla gosto hrano, naju pa čaka kaka romantična večerja, plavanje, en polet z balonom imava v dobrem..pa še ogromno stvari se bo našlo:)

Nogavička -> kaj si provoščita (5.2.2005 12:14:51)

Midva sva si do zdaj privošćila tri sobotne dopoldneve samo zase; Hano sta prišla čuvat moja mami in ati.

Že nekaj časa načrtujeva tudi večerni izhod, pa kar ne znese.

Saj bo miška zrasla pa bo lažje.

L.p.

Tea

BarbaraB -> kaj si provoščita (5.2.2005 16:07:00)

Naš mali na najino veliko veselje zvečer zaspi že ob šestih in imava tako večere res samo zase - ven se nama pa po pravici povedano ponavadi sploh ne da, ker imava oba zelo razgiban delavnik in nama paše, da sva ob večerih doma. Sva pa za Silvestrovo šla na ognjemet - mali je doma spal - moji starši so bili nadstropje niže.

PS

Danes ima pa po kake pol leta mami dan samo zase - oči in Benjamin sta šla na obisk k babici - huraaa.

LP

Stran: [1]