maškarce (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> maškarce (5.2.2005 8:28:05)

Drage mamice in atki(če ste pri volji)!

Kaj boste nadele vašim angelčkom za pustno vzdušje? In ali se bodo spoloh pustili našemiti.

Imam izkušnje od lani ko se moja princeska leto in pol ni pustila nič. No, se mami saj ni sekirala. A sem slišala da tam pri 3 eh letih pa že začnejo bolj tud vsakdan imeti več načičkanih stvari na sebi- posebej punčke? Kaj pa vaši?

Teni_ -> maškarce (5.2.2005 8:43:07)

Naša bo čebelica. Ampak nič komliciranega. Bo normalno oblečena, preko pa pride eno ogrinjalo, in kapuca s tipalkami. Mazala pa je ne bom nič.

LP,
Mojca:rozica:

malika -> maškarce (5.2.2005 9:55:48)

naš bo medvedek. Ima en zimski plišast pajacek in gor bom samo uhice našila in repek. namazat pa se verjetno ne bo pustil:)-

saba01 -> maškarce (5.2.2005 10:47:41)

oj
Naša tamala Staša bi čebelica.
Špela pa klovn in vsaj upam , da mi ju bo uspelo vsaj malo namazati.
Pa saj pri Špeli vedno rata sam , kaj ko je čez deset minut cela razpacana:)-:)-:)-:)-

LP,
Sabina:sloncek:

Ro-La -> maškarce (5.2.2005 11:44:15)

Lanej je kuhar- vročine:((:((

upam, da bo vsaj v ponedeljek že vredu.

Nogavička -> maškarce (5.2.2005 12:25:23)

Naša Hana je še mala (8 mesecev), tako, da bo maškarada za starejše člane družine in v veselje babicam in dedkom.
Oblekli jo bomo v :miska:, mama bo :muca:, oči pa gusar in bomo šli presenetit babice in dedke. To že danes, na sprevode bomo pa počakali, da naša :miska: še malo zraste.

L.p.

Tea oz.:muca:

mehurčica -> maškarce (5.2.2005 15:07:20)

David bo čebelica. Verjetno podoben kostumček, kot ga bo imela Teja od MojceH(tudi samo pregrinjalce s kapico in tipalkami). Jaz pa marjetica.

SANDY -> maškarce (5.2.2005 17:44:26)

Mi mamo slikice v albumu naše maškarce :)

NinKa -> maškarce (5.2.2005 17:45:25)

Nas skrat bo sloncek. Imel bo na glavi kapico z rilckom in uhlji - velikimi uhlji. Cez pa kombinezoncek z repkom. Spadaj bo pa normalno oblecen, namazat pa ga ne nameravam.

Mami v ponedeljek ne bo nic za pusta, ker ima izpit na faksu in ne smem bit nasemljena. Tako da v ponedeljek smo v MBju, v torek pa bomo verjetno sli se malo v center Lj. Kaj se bom pa takrat nasemila pa se ne vem. Verjetno pa bova tut z atijem oba kaj.

Ok, lepo se nasemite, jaz se moram it ucit.
:sloncek::kuza::sloncek:

Pajaca -> maškarce (5.2.2005 18:08:14)

Nasa je ze cel dan tak fin pajac....

india -> maškarce (5.2.2005 18:14:32)

Mark bo snežinka, sem že lani naredila za Pio bele hlačke, kapico in puloverček in flisa, gor pa bunkice iz vate, Pia slonečk ( pri nobenem ni mazanja), Jan telebajsek...spet nič mazanja, ta velike pa čarovnica, klovn in zmešnjava.:miska::miska::miska:

lin -> maškarce (5.2.2005 18:51:56)

Lin je feferonček in jaz sem feferon,in smo ble skori cel dan našemljene(7 mes.)pa se ni nič bunla!

Anonimen -> maškarce (6.2.2005 10:10:06)

Jst sm tud naredila majhen albumček iz včerajšnjega rajanja v bližini Ptuja :)

Je bil pa zajček:bravo:

kimi -> maškarce (6.2.2005 12:23:11)

No moj je stra 9 mesecev tako da to leto ne bova nič..mogoče naslednje

Stran: [1]