Anonimen -> RE: hiša, hiša.. (25.3.2008 17:54:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Glej zdaj bom ostra, ampak to je samo moje mnenje! Tisto hišo so ustvarili tvoji starši, ti nisi dala zraven NIČ, zato je to samo njuna volja kdo bo kaj in koliko dobil. Če jima paše lahko to hišo prepišeta na brezdomca za sosednjim vogalom! Onadva sta si to ustvarila s svojimi žulji, zato ti ne pripada NIČ. Saj vem da obstaja zakon nujnega deleža, ampak jaz osebno bi ga spremenila, zakaj bi morali otroci kaj dobit? Nikoli nisem razumela npr. tega primera: par si kupi parcelo, zgradi hišo, imata 2 otroka, ko odrasteta npr. oče umre in potem materi pripada samo polovica. ZAKAJ? Kaj sta tista otroka finančno prinesla v hišo, da jima nekaj PRIPADA? Jaz tega enostavno ne razumem. V glavnem, jaz osebno imam raje dobre odnose z bratom in s celotno družino, kot ta denar. Jaz bi bila srečna za brata da si ima možnost ustvariti normalno življenje brez kreditov, če ima to možnost. In zelo žalostno se mi zdi razmišljati o smrti svojih staršev in kako bo potem. Jaz vem da tega nisem sposobna. Zaradi mene me zdaj raztrgajte vsi povprek, ampak to je moje mnenje! ne razumem, zakaj je eden več vreden kot drugi. Nekdo nekaj dobi, ostali pa j..e se in g..i se od hiše. Povej mi zakaj se mora delati razlika v otrocih? Zato, ker zna en bolje potrpeti kot drugi, tukaj je jasno, da tisti, ki ne potrpi, je največji revček za starše. Uf, me razjezi to. Svet se vrti okoli denarja. Misliš da bo lea23 vesela in sprejeta na obisku pri bratu, če mu pusti hišo. Če bi jo že sedaj upošteval, ne bi samo na svojo stran vlekel. Brat je pameten, ampak samo zase (jaz temu rečem; Marija k sebi). lp
|
|
|
|