Naja31
|
Ojla punce, jaz sem tudi še vedno tu in se čisto nič ne dogaja. Včeraj zvečer se mi je mogoče zdelo, da so popadki, samo potem sem zaspala, tako da očitno ni bilo nič resnega. Sicer trebuh vsake toliko otrdeva in tudi pri tem tišči drugače kot prej, ampak je še daleč od tega, da bi bilo to redno na 5 minut. Meni tudi že nekaj dni svetlo rumenkasta sluz ven teče, ampak to je pa vse. V bistvu se mi bolj zdi kot močan sluzast izcedek. Moj mož je prepričan, da bo jutri, ker se je tudi prvi sin rodil na nedeljo, ampak jaz kar dvomim. Jaz zdaj tudi malo več hodim okrog, utrujena sem kar precej, ampak se počutim pa prav dobro. no, komaj čakam, da pride ven, čeprav vem, da potem traja nekaj časa, da bom spet " ta stara", ampak vsaj manj teže bom nosila naokrog. A vas tudi gledao prav čudno ko še vse naokrog hodite pa bi morale roditi? Meni gre pa to prav na jetra, ker se vsi čudijo, da hodim ven? Res se mi zdi nesmisleno, da bi doma ležala, če se pa počutim ok. znani me skoz sprašujejo "če še ni?" (halooo, kot da ne vidijo trebuha ), neznani pa vsi opazujejp velikanski trebuh. Ma, sem kar tečna zadnje dni in bi se najraje z vsemi, ki mi postavljajo butasta vprašanja kar kregala. Vsi me kličejo, če je že, kot da ne bom vseh obvestila, ko bo, tako da pri meni ne velja, da se za drugega otroka ne zanimajo. Še tako preveč se zanimajo, da mi gre na živce. Še najbolj smešna je moja tašča, ki kliče in sprašuje če sem že rodile, ker ona bo pa res prva izvedela. Me pa zadnje dni full zgaga peče. Bojim se da bomo morale kar k aprilkam na čvek pridružiti. Vsem nam iskreno želim, da gremo čim prej roditi!!!!
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 29.3.2008 22:17:53 >
|