muška
|
hmm če bi se še 1x poročila ... . No priznam, ko sem odprla temo sem bila skeptična in si mislila, pa dobro kaj je zdaj to, zdaj pa mi je postala ideja všeč. Sploh zato, ker sva oba športnika,... no dosti o naju No torej, če bi se še 1x poročila in imela piknik, vseeno ne bi imela plastičnih lončkov in krožnikov. Saj po eni strani je res samo piknik, ampak je pa poročni piknik tudi ne? Tudi za peko bi poskrbela, da bi nejela nekoga ki bi pekel, ker kar tako zadolžit nekoga, da bo za žarom ne vem koliko ur in tam obračal meso,.... ni fer a ne? Pa čeprav to rad dela, je vseeno big razlika, če tisti pekoljub roštilja za 20 ljudi kot pa za 150 nimam prav? Pa potem tudi rabiš nekoga, ki bo to pečeno hrano nosil na mize oz. ruski bife stil mizo, ... in da spet nekdo od povabljencev dela in dežura,.... Mislim, da bi tukaj za to delo res bilo fino imet nekoga drugega in ne pa povabljencev. Tisti teksti za v vabila (zgoraj) so mi vsi OK, luštni, jaz bi še zraven napisala obvezna oprema trenerka oz. kratke hlače in deka za na tla . Bi pa jaz vseeno dala tudi kakšno darilce gostom. Nekaj mini. Predlog od Ribice, čebulica rožice (tulipan, narcise,...) v teglčku, mi je super všeč, paše zraven pa še kjut je no! Šit no, ste me raznežle zdah, grem starega podkurit, če se greva še 1x poročit
|