sandra123
|
Jutro in hvala za Bambi14, glede ogtt, ko so meni delali 50g test, mi niso nič krvi na tešče vzeli, ampak samo 1uro po tistem, ko sem jo spila; bil je povišen rezultat, zato sem šla še na 100g test, tam so me 4-krat zbodli : na tešče+urin, potem spiješ glukozo, čez 1 uro zopet kri, in nato spet čez 1uro kri+urin, pa še zadnjič kri.......čakaš, da je joj, pa še slabo ti je po tisti glukozi...vse skupaj traja kakšne 5 uric, tako, da se ti potem že sanja o hrani, vodo sem pa lahko pila...Izvidi so bili vsi normalni, HB. Iva77, jaz imam isto majčko, le da je s kratkimi rokavi in piše gor "prideva avgusta", pa lep trebušček imaš. Iskrene čestitke Tejkaz za . Veš kaj je pa moja Tina rekla, ko sva ji povedala, da bomo dobili ??? "A kar dva dojenčka???Ja, tako se pa nismo zmenli!!!" Je mene tudi čisto šokiralo, potem pa reče: "Ja, če že morta bit dva, pa naj bosta bratec in sestrica!!!" Je kar dve leti prej težila, zakaj ona nima ali , potem pa šok, ko je izvedela... No, kmalu smo se pa skupaj začeli za imena odločati, zdaj je ona ta glavna in mi zvečer maže trebuščka .