Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 10:39:36
|
|
|
|
tejkaz
|
MajaT ja, danes zvečer imam samoplačniško morfologijo. Sem včeraj pisala o tem in že prejšnjič kako nezadovljna sem bila z morfologijo pri mojem G.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 10:41:04
|
|
|
|
Suzili
|
MF sem imela 3.4. Je bilo vse vredu. Za je gin. 100%, za drugega pa mu bolj na vleče, ni mogel 100% rečt. Imam pa 16.4. spet pregled - meritev mat. vratu, pa bom rekla, če lahko še enkrat pogleda. Mam ful fajnega gin. Če ne bi bilo njega, verjetno še zej ne bi bila . Sem namreč ena izmed IVF-ovk iz MB. Drugače pa se fajn počutim, sta pa oba že zej ful divjaka, tk da ne vem kako bo, ko bosta enkrat zunaj - upam da bota malo več spala .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 10:42:53
|
|
|
|
bambi14
|
maja T. bambi14 žal danes ne gre, ker pride tašča čez kako uro k meni, se bi pa res lahko dobile, pa se dajmo res za drug teden zmenit. Bom pa vesela, da se potolaživa preko RR in ostale punce hvala za vzpodbudne besede . Bambi idi do svoje osebne zdravnice, pa naj te da direkt na testiranje urina na prvomajsko in boš takoj vedela. Tak sem jaz včeraj naredila, zelo so tam prijazni in za mojo osebno zdravnico, zlata ženska. Saj G. je tudi ok, samo mimo sestre je priti... (odgovor članu bambi14) ja sem razmišljala o tej varianti,...morem se pozanimat kako dela. Pri moji dohtarci je vedno fulllllllll gužva in sem že čakala tud po 3 ure- kriza. Se morem malo dobra delat sestram. Hvala drug teden pa se eniva za .
< Sporočilo je popravil bambi14 -- 8.4.2008 10:43:56 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 10:49:24
|
|
|
|
miškolinček
|
Čao, bejbe, sem kar vedla da se nekaj dogaja tukaj, ko sem videla koliko vas je gor. Mislim da Erin nič več ne spi, ampak nas lepo bere in se nam smeje ko smo tako firbčne . No, no Erin ne bodi lumpa in se oglasi, a ne vidiš koliko trpimo?????''
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 10:55:41
|
|
|
|
sandra123
|
Suzili, a tebe tudi kaj sredi noči zbujata???Moja sta prav živahna ponoči, imam budnico okrog 1.30 in ob 5.30, ko moj vstane za službo...ne vem, a ga slišita al kaj Danes že od 7.30 nonstop brcata, malo pavze vmes, potem pa spet ... Aja, iz katerega konca pa si??? Sayuri, kaj pa tvoja dva??? Sta kaj poredna ponoči??? Erin, ja kaj je zdaj to??? Jaz se že kosilo spravljam delat, od tebe pa še vedno nič ...Kaj so ti še enega našli???
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.4.2008 11:00:53 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:02:40
|
|
|
|
Suzili
|
Moja dva sta ponoči kr pridna, če že, tej se zbudita okrog 2:00. Zjutraj pa ob 7:00 - ko z moj vstane, me pa zbudita, tk da morem jz tud vstat, pol je pa malo mira, čez dan pa dirke po trebuhu . Je pa ful zanimivo, kadar brcata, pa daj moj roko na trebuh, pol nehata, kk roko odmakne pa spet. No včeraj pa je končno čuto in to fejst, tk ene trikrat ga je eden ( ) ful brcno - tk da bo ziher fusbal treniral.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:04:21
|
|
|
|
košuta
|
Eriiiiiiiiiiiin! A nas malo nat****? Našo radovednost mislim... Jaz nič ne stavim. Ker se nam zdajle sigurno že pošteno smeji... Za vse, ki imate probleme z nalaganjem v avte: kupite si terenca s 5 vrati! Rit kar prisloniš na sedež in se že pelješ. Moj je bil 3 leta nazaj tako pameten, da je kupil golfa s 5 vrati - je po moje že tedaj planiral naše bebice... Samo kaj mi pomaga, če sem se z golfom peljala nazadnje januarja. Kar mojo mrcino gonimo, pa je že polnoletna.
< Sporočilo je popravil košuta -- 8.4.2008 11:08:16 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:05:49
|
|
|
|
sandra123
|
Moja dva pa nehata brcat, ko dam jaz roko gor , hčerko pa ful zbrcata v tazadnjo, kadar se cartava in stiskava ; zvečer pa brce takšne, da še dobro, da ležim , pa ful reagirata na roke od mojega ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:06:25
|
|
|
|
bambi14
|
,..je pa velika ta mrcina.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:08:05
|
|
|
|
sandra123
|
JAAAAAAAAA, Košuta, Ž..... registrska...potem sva pa zelo blizu skupaj doma
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.4.2008 11:09:32 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
......Nisem uspela vse prebrat, a se je Erin že kaj javila? Če se še ni, verjetno še vedno potekajo stave?! Jaz dajem glas , da se pupe ne bojo cufale za pobe, ko bo čas za to .....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:11:22
|
|
|
|
košuta
|
Ja, saj Žalec je v savinjski, a ne? Mi je hudič kar ta veliko slikco gor vrgel, ker sem pozabila obkljukat pomanjšano... Sem raje kar izbrisala, da se še bolj ne osmešim.. Bom še enkrat poskusila.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:13:24
|
|
|
|
sandra123
|
Kako daleč iz mesta si???Bi se lahko na kakšni dobili...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:13:53
|
|
|
|
Maja T.
|
Erin, ja kaj je zdaj to??? Jaz se že kosilo spravljam delat, od tebe pa še vedno nič ...Kaj so ti še enega našli??? IZVIRNO SPOROČILO: Suzil kak sem se nasmejala Sandra tejaz potem pa vse , ti pa bodi bolj dobra do nas , pa nam hitro poročaj ok bambi14 velja, drug teden
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:16:35
|
|
|
|
Maja T.
|
ups tejkaz, sem te preimenovala
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:20:00
|
|
|
|
košuta
|
Sandra - Konec tedna grem delat sladkorni test v Ž., se lahko dobiva. Nisem iz mesta, ampak čisto iz obrobja, iz hribov... Lahko napišeš ZS, če ti ustreza za kavico, čaj, čvek... Še enkrat poskušam z mojo mrcino...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:22:57
|
|
|
|
košuta
|
No, pa je poratalo! Bolj normalna velikost... sorry bambi, v resnici je mrcina bolj majhna.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:24:20
|
|
|
|
gajka
|
Stavnica za Erin: - gajka, Maja T., sandra123, sayuri, lana777, Zoja Miša, suzili -> skupaj 7 - naty13, tejkaz, bambi14, Višnja, dojenč, PABLO -> skupaj 6 Erin, upam, da se lepo zabavaš, ko bereš tele vroče debate o stavah! Pa saj ni čudno, da je tak zanič vreme, če pa vse babe tule gor nestrpno visimo in čvekamo! Erin je kriva!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:24:41
|
|
|
|
bambi14
|
Presneto,...........pa mene bo pobralo od radovednosti . Laufam iz kuhinje k računalniku,...še zažgala bom kaj....... da vidim, če že kaj več vemo,....pa nič deklina še spi. Aja bom pa prišla kr na kosilo, če bo moje šlo k .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:29:30
|
|
|
|
miškolinček
|
A mi lahko katera pomaga in mi pove kako v sporočilo pripopam še kakšen drug smile ne samo te ki so tukaj na ringaraji. Mi nikakor ne potegne kako? Sayuri, ti boš to vedla, ker vem da jih uporabljaš. Pa še eno vprašanje zate. Na enem drugem forumu sem zasledila da si se zanimala glede nosečniških majic s tiskom, ki jih dela neka gospa mojca in ti jih potem kar po pošti pošlje. A si ti kakšno kupila?? Zanima me kako si zadovoljna, in pa kaj pomenijo tiste št. M.L.XL, koliko je recimo pri teh majicah L, a so ful velike ali ne? Jaz ponavadi nosim 40-42, zdaj pa ne vem kaj vzeti. Pomagaj mi prosim?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:32:29
|
|
|
|
bambi14
|
A mi lahko katera pomaga in mi pove kako v sporočilo pripopam še kakšen drug smile ne samo te ki so tukaj na ringaraji. Mi nikakor ne potegne kako? Sayuri, ti boš to vedla, ker vem da jih uporabljaš. meni moj dragi ne dovoli uporabo drugih smeškov,....oz vsaj ne, da bi jih vlekla na svoj računalnik iz neta, ker se nahaja tam veliko virusov. No pa sem se sprijaznila s temi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:38:50
|
|
|
|
dojenč
|
sayuri-ŠE ZDAJ ME NISI DALA NA SEZNAM AVGUSTK. evo ti podatke 1 +9kg pa ne smejat. kar se pa tiče avta, ženske prepustimo to skrb, našim
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:41:56
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Miškolinček, http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs tale naslov klikni in če ti je kateri smili všeč, klikni na desni klik z miško, daj copy, pridi nazaj na pisanje sporočila in zopet desni klik miške, izberi paste, pa se bo pojavil tukaj! Upam, da ti uspe.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:43:00
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč sayuri-ŠE ZDAJ ME NISI DALA NA SEZNAM AVGUSTK. evo ti podatke 1 +9kg pa ne smejat. kar se pa tiče avta, ženske prepustimo to skrb, našim Erin daje na seznam. Pa vse čakamo da se zbudi
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.4.2008 11:48:01
|
|
|
|
košuta
|
Ne, ne, čakamo, da njeno veličanstvo začnejo dihat, od smeha je čisto preč. Mogoče pa še proslavlja... Ali pa nakupuje garderobo za v točno določeni barvi...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?