|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.4.2008 10:39:36   
tejkaz
MajaT ja, danes zvečer imam samoplačniško morfologijo. Sem včeraj pisala o tem in že prejšnjič kako nezadovljna sem bila z morfologijo pri mojem G. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.4.2008 10:41:04   
Suzili
MF sem imela 3.4. Je bilo vse vredu. Za user posted image je gin. 100%, za drugega pa mu bolj na user posted image vleče, ni mogel 100% rečt. Imam pa 16.4. spet pregled - meritev mat. vratu, pa bom rekla, če lahko še enkrat pogleda. Mam ful fajnega gin. Če ne bi bilo njega, verjetno še zej ne bi bila user posted image . Sem namreč ena izmed IVF-ovk iz MB. Drugače pa se fajn počutim, sta pa oba že zej ful divjaka, tk da ne vem kako bo, ko bosta enkrat zunaj - upam da bota malo več spala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 827
8.4.2008 10:42:53   
bambi14
maja T.

bambi14 žal danes ne gre, ker pride tašča čez kako uro k meni, se bi pa res lahko dobile, pa se dajmo res za drug teden zmenit.

Bom pa vesela, da se potolaživa preko RR in ostale punce hvala za vzpodbudne besede .

Bambi idi do svoje osebne zdravnice, pa naj te da direkt na testiranje urina na prvomajsko in boš takoj vedela. Tak sem jaz včeraj naredila, zelo so tam prijazni in za mojo osebno zdravnico, zlata ženska. Saj G. je tudi ok, samo mimo sestre je priti...

(odgovor članu bambi14)

ja sem razmišljala o tej varianti,...morem se pozanimat kako dela. Pri moji dohtarci je vedno fulllllllll gužva in sem že čakala tud po 3 ure- kriza. Se morem malo dobra delat sestram.

Hvala user posted image

drug teden pa se eniva za user posted image .

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 8.4.2008 10:43:56 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.4.2008 10:49:24   
miškolinček
Čao, bejbe,

sem kar vedla da se nekaj dogaja tukaj, ko sem videla koliko vas je gor.

Mislim da Erin nič več ne spi, ampak nas lepo bere in se nam smeje ko smo tako firbčneuser posted image user posted image .

No, no Erin ne bodi lumpa in se oglasi, a ne vidiš koliko trpimo?????''user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
8.4.2008 10:55:41   
sandra123
Suzili, a tebe tudi kaj sredi noči zbujata???Moja sta prav živahna ponoči, imam budnico okrog 1.30 in ob 5.30, ko moj user posted image vstane za službo...ne vem, a ga slišita al kajuser posted image user posted image Danes že od 7.30 nonstop brcata, malo pavze vmes, potem pa spetuser posted image ... Aja, iz katerega konca pa si???
Sayuri
, kaj pa tvoja dva??? Sta kaj poredna ponoči???
Erin, ja kaj je zdaj to??? Jaz se že kosilo spravljam delat, od tebe pa še vedno ničuser posted image ...Kaj so ti še enegauser posted image našli???

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.4.2008 11:00:53 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.4.2008 11:02:40   
Suzili
Moja dva sta ponoči kr pridna, če že, tej se zbudita okrog 2:00. Zjutraj pa ob 7:00 - ko z moj user posted image vstane, me pa zbudita, tk da morem jz tud vstat, pol je pa malo mira, čez dan pa dirke po trebuhuuser posted image user posted image . Je pa ful zanimivo, kadar brcata, pa daj moj roko na trebuh, pol nehata, kk roko odmakne pa spet. No včeraj pa je končno čuto in to fejst, tk ene trikrat ga je eden (user posted image )  ful brcno - tk da bo ziher fusbal treniral.

Neposredna povezava do sporočila: 831
8.4.2008 11:04:21   
košuta
Eriiiiiiiiiiiin! A nas malo nat****? Našo radovednost mislim... Jaz nič ne stavim. Ker se nam zdajle sigurno že pošteno smeji... user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki imate probleme z nalaganjem v avte: kupite si terenca s 5 vrati! Rit kar prisloniš na sedež in se že pelješ.
Moj je bil 3 leta nazaj tako pameten, da je kupil golfa s 5 vrati - je po moje že tedaj planiral naše bebice... user posted image  Samo kaj mi pomaga, če sem se z golfom peljala nazadnje januarja. Kar mojo mrcino gonimo, pa je že polnoletna. 

< Sporočilo je popravil košuta -- 8.4.2008 11:08:16 >

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.4.2008 11:05:49   
sandra123
Moja dva pa nehata brcat, ko dam jaz roko goruser posted image , hčerko pa ful zbrcata v tazadnjo, kadar se cartava in stiskavauser posted image ; zvečer pa brce takšne, da še dobro, da ležimuser posted image , pa ful reagirata na roke od mojegauser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.4.2008 11:06:25   
bambi14
,..je pa velika ta mrcina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.4.2008 11:08:05   
sandra123
JAAAAAAAAA, Košuta, Ž..... registrska...potem sva pa zelo blizu skupaj domauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.4.2008 11:09:32 >

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.4.2008 11:11:21   
Anonimen

......Nisem uspela vse prebrat, a se je Erin že kaj javila? Če se še ni, verjetno še vedno potekajo stave?! Jaz dajem glas user posted image , da se pupe ne bojo cufale za pobe, ko bo čas za to user posted image  user posted image  user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 836
8.4.2008 11:11:22   
košuta
Ja, saj Žalec je v savinjski, a ne? Mi je hudič kar ta veliko slikco gor vrgel, ker sem pozabila obkljukat pomanjšano... user posted image  Sem raje kar izbrisala, da se še bolj ne osmešim.. Bom še enkrat poskusila.

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 837
8.4.2008 11:13:24   
sandra123
Kako daleč iz mesta si???Bi se lahko na kakšni user posted image dobili...

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.4.2008 11:13:53   
Maja T.
Erin, ja kaj je zdaj to??? Jaz se že kosilo spravljam delat, od tebe pa še vedno nič ...Kaj so ti še enega našli???
IZVIRNO SPOROČILO: Suzil

kak sem se nasmejala Sandra user posted image user posted image user posted image

tejaz potem pa vse user posted image user posted image user posted image , ti pa bodi bolj dobra do nas user posted image , pa nam hitro poročaj user posted image user posted image user posted image

ok bambi14 velja, user posted image drug teden

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.4.2008 11:16:35   
Maja T.
ups tejkaz, sem te preimenovala user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.4.2008 11:20:00   
košuta
Sandra - user posted image  Konec tedna grem delat sladkorni test v Ž., se lahko dobiva. Nisem iz mesta, ampak čisto iz obrobja, iz hribov... Lahko napišeš ZS, če ti ustreza za kavico, čaj, čvek...

Še enkrat poskušam z mojo mrcino...
user posted image

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.4.2008 11:22:57   
košuta
No, pa je poratalo! Bolj normalna velikost... sorry bambi, v resnici je mrcina bolj majhna. user posted image

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.4.2008 11:24:20   
gajka
Stavnica za Erin:

user posted image  - gajka, Maja T., sandra123, sayuri, lana777, Zoja Miša, suzili -> skupaj 7

user posted image  - naty13, tejkaz, bambi14, Višnja, dojenč, PABLO -> skupaj 6

Erin, upam, da se lepo zabavaš, ko bereš tele vroče debate o stavah!

Pa saj ni čudno, da je tak zanič vreme, če pa vse babe tule gor nestrpno visimo in čvekamo! user posted image  Erin je kriva! user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.4.2008 11:24:41   
bambi14
Presneto,...........pa mene bo pobralo od radovednostiuser posted image user posted image user posted image .

Laufam iz kuhinje k računalniku,...še zažgala bom kaj....... da vidim, če že kaj več vemo,....pa nič deklina še spi.user posted image

Aja bom pa prišla kr na kosilo, če bo moje šlo k user posted image .

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.4.2008 11:29:30   
miškolinček
user posted image A mi lahko katera pomaga in mi pove kako v sporočilo pripopam še kakšen drug smile ne samo te ki so tukaj na ringaraji. Mi nikakor ne potegne kako?
Sayuri, ti boš to vedla, ker vem da jih uporabljaš.

Pa še eno vprašanje zate. user posted image Na enem drugem forumu sem zasledila da si se zanimala glede nosečniških majic s tiskom, ki jih dela neka gospa mojca in ti jih potem kar po pošti pošlje.  A si ti kakšno kupila?? Zanima me kako si zadovoljna, in pa kaj pomenijo tiste št. M.L.XL, koliko je recimo pri teh majicah L, a so ful velike ali ne? Jaz ponavadi nosim 40-42, zdaj pa ne vem kaj vzeti.
Pomagaj mi prosim?user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.4.2008 11:32:29   
bambi14
A mi lahko katera pomaga in mi pove kako v sporočilo pripopam še kakšen drug smile ne samo te ki so tukaj na ringaraji. Mi nikakor ne potegne kako?
Sayuri, ti boš to vedla, ker vem da jih uporabljaš.

meni moj dragi user posted image ne dovoli uporabo drugih smeškov,....oz vsaj ne, da bi jih vlekla na svoj računalnik iz neta, ker se nahaja tam veliko virusov. No pa sem se sprijaznila s temi.user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.4.2008 11:38:50   
dojenč
sayuri-ŠE ZDAJ ME NISI DALA NA SEZNAM AVGUSTK.
evo ti podatke
1user posted image user posted image +9kg
pa ne smejat.
kar se pa tiče avta, ženske prepustimo to skrb, našim user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.4.2008 11:41:56   
Zoja Miša
Miškolinček, http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs tale naslov klikni in če ti je kateri smili všeč, klikni na desni klik z miško, daj copy, pridi nazaj na pisanje sporočila in zopet desni klik miške, izberi paste, pa se bo pojavil tukaj!user posted image
Upam, da ti uspe.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.4.2008 11:43:00   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

sayuri-ŠE ZDAJ ME NISI DALA NA SEZNAM AVGUSTK.
evo ti podatke
1user posted image user posted image +9kg
pa ne smejat.
kar se pa tiče avta, ženske prepustimo to skrb, našim user posted image

Erin daje na seznam. Pa vse čakamo da se zbudi user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.4.2008 11:48:01   
košuta
Ne, ne, čakamo, da njeno veličanstvo začnejo dihat, od smeha je čisto preč. user posted image  Mogoče pa še proslavlja... Ali pa nakupuje garderobo za user posted image  v točno določeni barvi...

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?