Tamy30
|
Punce dober ecer, sem malce pozna, sicer pa preden sem prebrala vse od vikenda uf uf Lepo da ste se dobile in se imele skrajno lepo na srecanju, v CE in KR. Danes sem imela pregled pa izvidi so me cakali od prejsnjega tedna ko sem dala vodo in kri v laboratorij, prav tako pa tudi cukr test z 50 g glukoze. Rezultati pa so naslednji: nisem slabokrvna, (to je ze nekaj), tudi sadkorne nimam (na testu sem imela 5,3, po eni uri pa 7,5; tako da je ginekologinja rekla da je vse OK), nasli so mi malce vec bakterij v urinu(in je g. rekla da je mogoce od izcedka)(zato sem dobila vaginalne svecke). Bo treba spet 10 dnevno kuro dati skozi, no samo da bo pomagalo. Edino kaj mi primanjkuje, je pa Kalij. Punce a katera ve, kje se se da najti Kalij razen v bananah.??? Kg, so spet sli navzgor, zato mi je G. strogo zabicala da moram crtati sol in sladkor z jedilnika, pa obvezno pocivat 4 ure na dan. (Erin lahko spremenis seznam na +18 kg, naslednji pregled pa imam 9,6,) Danes je bila prava poletna vrocica v mestu, se malo pa si bom zacela nositi 2 l plastenke s sabo ali pa hoditi v koplakah naokrog. Pa smo sele maja, kje se je avgust....ja treba si bo omisliti kaksno pahljaco Dojenc me veseli da si Ok. Bo treba res ze vlozke si nabaviti, ziiher je ziher... Glede poroda pa bom jaz prvic kar naravno. Ce so do zdaj rojevale vecinoma naravno bom pa tudi jaz prezivela, ceprav nimam neki visoki prag bolecine. Res pa je, da sem nekoc razmisljala o epiduralni, ja no, v MS, pa so nam tako povedali da ce se prijavis za epiduralno, ni nujno da jo bos imel, ti anestezisti, bi jih lahko bilo malo vec kajne?? Nic gremo ajat, lepo nocko pa lep dan
|