Nevaeva
|
Se po dolgem času javljam... ste prave čveke, jaz se pa bolj čveka v živo Tudi mene zanima kdaj se sedaj vidimo? Tudi jaz sem se javila za srečanje in zanimivo bi bilo spet malo obnoviti seznamček. Sicer naslednjo soboto odhajam na dvotedenski oddih, zato upam da se dobimo enkrat okrog 20.4. No, moj pregled (MF) je bil v redu. Sicer je moja G med manj zgovornimi ampak zaenkrat je vse ok in Pušenjak je imel prav: pričakujemo punčko! Moj dragi skače okrog od ponosa in kaže slikico iz ultrazvoka Gre pa naši tamali UZ res na živce, me je med pregledom prav zbrcala, vidim, da bo imela prave atletske nogice ali pa bo šla med nogometašice Erin, naslednji pregled imam 5.5., do sedaj pa sem vsega skupaj pridelala 4,5 kg! Joj, bom kot žogica avgusta . Aja, do sedaj mi moja G ni nič spreminjala PDP, tako da bo očitno obveljal njen datum in sicer 2.8.2008. A so kateri od vas spreminjali datum PDP po MF? Kajti naš otroček je mlajši ampak moja G mi sploh ne spreminja PDP-ja. No, bom pa vsaj prej šla na porodniško. Sandra123 - Čestitke za pogodbo za nedoločen čas. Sedaj si pa lahko oddahneš in do konca uživaš v dvojni nosečnosti Zoja Miša čestitam za prve brcike!!! A ni to blažen občutek??? Seveda pozdravljam vse nove . Saj vem... se sama tako redko javim da vsakič ko se javim izgleda kot da sem tudi sama novo pridružena nosečka . Vsem čestitam za uspešno opravljene preglede, in vse ki jih imate... držim pesti na rokah in nogah! Ta pregled mi je tako veliko pomenil, da sem šla še na samoplačniško MF v Dravlje k dr. Babnikovi. Razlike med pregledoma rajši ne bom komentirala. Dejansko je tako da če plačaš, več dobiš in tako sem dobila tudi par 3D posnetkov Naty13 in Tejkaz kako so sedaj vaši otročki? Upam da vam zdravje sedaj služi, navsezadnje prihaja težko pričakovana pomlad. Že jutri bo lepo vreme in ga bo res treba izkoristiti! MajaT - čestitam za poroko! Pa še eno vprašanje: A je katera od vas prebrala knjigo Modrost rojevanja? Me namreč res zanima, če kakšna babica ali bodoča babica prebere to kjigo. Sicer sem trenutno še dokaj na začetku, ampak je kar zanimiva. Cebrca - res mi je žal, da morate skozi tako težke trenutke v obdobju, ki bi moralo biti brez skrbi... Držim pesti in pošiljam pozitivne misli. Glavo gor, punca!!!! Bella02 - jaz bom jemala Centramed mami (podobno kot Elevit) do začetka poletja ker ne jem dovolj raznolike prehrane, pa čeprav se res trudim! Sicer pa priporočajo dodatke skozi celo nosečnost in v času dojenja. Sonce3 - tudi jaz sem glede spola rekla da je sicer vseeno ampak oba sva si mogoče malce bolj zaželela punčko in želja se nama bo avgusta izpolnila! Tudi jaz imam občutek, da s fantkom ne bi znala, ker v celi družini imam samo enega bratranca, ostalo smo same babe. Z otečenostjo pa bom verjetno imela tudi jaz kar nekaj težav. Že sedaj čutim (bolj zvečer) da mi čevlji postajajo tesni in sem si v ta namen že kupila odprte supergice, ki bodo prav prišle tudi spomladi in poleti ko se ne bom več mogla skloniti A mogoče katera od vas pozna vozičke od Chicco-ta? Mi je všeč njihov trikolesnik, ki ima zelo podobne lastnosti kot PP GT3 in Quinny Speedi, ki sta trenutno med favoriti. A bo katera od vas kupovala komplete (voziček, lupinica, košara)? No tako, pa sem zaključila moj roman - se bom poskusila poboljšati in večkrat kaj napisati! Pa če ima katera kakšen odgovor na mnogo mojih vprašanj, jih bom tudi zelo hvaležna! Bodite v sončku in cvetu, drage sonosečke!!!
|