|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrdilo o prisotnosti pri porodu
25.3.2008 13:55:34   
T.A.Y.A.
Leta 2003 sva z dragim obiskovala materinsko šolo. Prejel je potrdilo o prisotnosti pri porodu. Težava je v tem, da tega potrdila ne najdem več. PDP imam maja. Ker imam rizično nosečnost, šole do sedaj nisem obiskovala. V aprilu se bom udeležila samo zadnjega dela tečaja - pripravam na porod. Moj se tečaja ne bo mogel udeležiti, ker v službi ne dobi prostega dneva. Zdaj pa me skrbi, kako naj dobim potrdilo oz. dokažem, da je bil prisoten pri prvem porodu. Rodila bom v MB. Ali morda ve katera, kako je v MB porodnišnici? Ali komplicirajo, če nimaš potrdila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrdilo o prisotnosti pri porodu
25.3.2008 14:00:44   
kekec in mojca
Najbolje je, da pokličeš tja, kamor si hodla v MŠ 2003. Pri meni ni nič komplicirala, ko sem ji rekla, da bi rada novo potrdilo za partnerja (rodila 2004), ampak jaz sem še imela staro potrdilo. Je rekla, da kar tisto velja.

Če si hodila v MŠ v P, potem kar pogumno pokliči tja in razloži situacijo. So zelo zelo prijazni.

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 14:24:29   
Spark
Izvajalca materinske šole je treba prositi za novo potrdilo.
Jaz in možek sva obiskovala šolo l 2004,  lani oktobra pa sem ponovno rodila, in tudi nisem imela starega potrdila. Pa sem potem, kar medicinski sestri pri ginekologu zatežila, da mi da novo potrdilo. Je pa ta medicinska sestra takrat predavala in mi ga je zato tudi dala.

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 18:01:56   
jajula
v mojem primeru so pred enim mesecem med porodom poleg potrdila zahtevali tudi račun o plačiluuser posted image  

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 20:00:57   
Janice1
jaz sem obiskovala skupaj z možem MŠ v mb. porodnišnici l.2003, letos maja imam rok in sem poklicala v porodnišnico, poslali so me k dr Marzidovšek Zlatki (zelo prijazna ) in je brez problema napisala novo potrdilo. Potrdilo ti v porodnišnici vzamejo, vsaj meni so ga. Tako da pokliči...

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 22:21:53   
nana35
Tudi jaz sem rodila v MB,pa niso nič komplicirali,sicer sva hodila oba pa ne redno,na koncu pa nisva bila in nisva dobila potrdila.In bi ga lahko dvignila pri sestri E.Marzidovšek,a ga nisem,ker sem tako imela CR,pa ni bilo koristi.Je pa moj dragi vprašal na prvem predavanju,kako je s tem,ker je že obiskoval MŠ pred 8.leti,pa je rekla da sploh ni problem,da ne rabi niti hoditi.Pa tudi ni imel potrdila.Pokliči v bolnico in reči če lahko dvigneš potrdilo za tvojega moža, verjamem da ne bo nihče kompliciral.

:))

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 9:28:50   
T.A.Y.A.
Hvala punce user posted image . Jaz sem že bila čisto panična. Bom poklicala v porodnišnico in čimprej uredila. Hvala še enkrat. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2008 9:55:14   
sayuri
Merni so potrdilo tudi v porodnišnici zadržali na dan poroda. Bom tudi jaz sestro poklicala za novo potrdilo.

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?