Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:05:37
|
|
|
|
Kalina
|
Jst bi rekla, da je to cep, ki se odlusci pred porodom.
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:10:22
|
|
|
|
ona
|
Ponavadi se po takemu izcedku začne porod tja v dveh dneh,vsaj tako so meni rekli in pri meni se je isto zgodilo!Izcedek je bil kar rjave barve in kar dosti ga je bilo,pa v križu te ponavadi začne bolet kakšne dva dni prej! Glede vode,pa,če ti bo odtekla je tole kar dosti vode ponaaadi in zgleda kot,da greš luuuat in tole lulanje ne neha Boš točno vedela kdaj se bo vse skupaj začelo! Pa srečno pri porodu
|
|
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:12:23
|
|
|
|
nevica
|
Ja to je čep,ki se odlušči in kmalu boš šla v Rim.
|
|
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:13:35
|
|
|
|
Taula
|
Čep je verjetno. Bodi v nizkem štartu. Srečno
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:21:48
|
|
|
|
MikyMiska
|
Joj, hvala vam! Saj se meni tudi zdi čudno, ker prej tega ni bilo, zdaj pa naenkrat nekaj novega. Malo me je že strah, ampak ven tako more iti Držite pesti
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 13:38:50
|
|
|
|
sayuri
|
JA MikyMiška, tole zna biti čep. LAhko rodiš še danes, lahko se vleče še nekaj dni. JAzs em rodila 2 dni po tistem, ko se mi je odluščil čep. Srečno
|
|
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 14:43:03
|
|
|
|
kristinaj
|
to je čep.....bo kmalu.....pripravi se....
|
|
|
|
RE: Znaki približajočega se poroda?? 25.3.2008 15:13:05
|
|
|
|
Inigo
|
tut jst mislim, da je čep! jupi! kmalu boš mami!!! držimo pesti in komaj čakamo, da nam sporočiš kaj imate!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?