|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je lepo biti spet nazaj
4.2.2005 22:05:06   
Teni_
Čeprav sem bila brez interneta samo dobra dva dni, sem zelo pogrešala naše čveke in ostale zadeve. Zdaj sem se ravno prebila preko vseh te žarnic. Zdaj pa še skočim pogledat med albume. Kako pa ste kaj drugače?

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 22:09:07   
*NaTaŠa*
Ah no saj dva dni pa res ni take panike!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 22:09:11   
Micy
Hojla. Jaz sm pa dobr dva tedna špricala ringarajo sej sm mal škilila gor ampak nism mela časa, ker kot veste iščem stanovanje pa tko naprej.
Aja da vam povem zakaj me ni blo. Nisva več pr njemu doma. Zdej sva pri mojih, sej tud tam ni bog vedi kaj ampak tam mava saj mir. Iščeva stanovanje al pa parcelo. Pa kredit iščeva, pa take stvari.

Vesela sm da sm spet med vami.:bravo::)-

Verjetn se me sploh ne spomnte več.:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 22:11:20   
Teni_
Super, magre. Me veseli, da se je to vsaj malo uredilo. Zdaj lahko brez panike iščeta naprej. Tudi midva sva še vedno v fazi iskanja, pa še verjetno nekaj časa bova.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 22:16:08   
TaRe*
Magre..bravo.vsaj premika se.Boš vidla,ko bo pikica :duda: bo že vse kot mora bit.:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2005 22:21:42   
Micy
Joj tare zdej si me pa v jok spravla.:((
Na pikico si zdej v tem trenutku niti pomislt ne upam. Midva bi jo tko rada mela že zdej pa je nimava kam dat, čeprav je moj oče čist navdušen nad tem , ampak jest ne morem tega nardit svojmu otroku. Rada bi mu dala topel dom, pa mir in lepo družino. Zdaj najprej rabim mir kjer bova umiru zaživela in iz ljubezni pikico naštimala.:duda::);):miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2005 22:31:37   
TaRe*
Magre,saj te razumem,ker sem bila na temu.potem pa je pač ratalo.Midva si tudi nisva predstavljala,ne kod ne kam.Moji so 200 km stran,njegova dva imata dvosobno s.,jaz sem bila na cesti(delala sem sicer nekaj na terenu,pa sem mogla prekinit zaradi rizične n.)Moj je imel manj kot 100 jurjev plače.......
Danes po osmih letih pa imava oba novi službi,svoje stanovanje(še 5 let kredita),pa že naš drugi sonček je danes dopolnil 7 mesecev.
Vso srečo.Rada se imejta,pa bo.:rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2005 22:37:54   
Micy
Hvala za nasvet.

Upam da nama bo res uspelo.

Veš moj dragi danes praznuje, pa si je za rojstni dan kr sam mogu polovrčk kupit, k jest nimam dindin, k še nimam službe.

Sej bo. Res hvala za podporo, včasih me kle na RR tok u dobro volo sprvte. Fejst ste.:bravo::bravo::miska::torta::duda::love:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2005 12:01:01   
luna39
Helo magre, kako kaj, dolg te ni blo vsaj jest te nisem našla, da bi te mal poprašala kao kaj ali sta sedaj dobro, kje sta in ali so ta težke stvari mimo? Pozdravček:rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2005 13:06:03   
NENAJANI
Mojca H in magre, dobrodošli nazaj. Veš Magre sem pomislila nate vsak dan. Upam, da se bo čimprej vse uredilo!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2005 15:47:56   
Micy
OJLA
Vidm da ste se tud ostale spomlne name.
Sm mislna da se ne boste sm full vesela.

Nenajani full lepo od tebe, mah nč dobrga ne kaže, največji problem je zdej to k nama kredita ne dajo. Pravjo da more bit moj miš vsaj 1 let S.P šele potem lahko dobi kredit, ker kao morjo vidt njegovo bilanco in kako mu gre, pa take fore,tko da morava do septembra počakat pol se bo pa mogoče kej premaknil, drgač sva pa pr mojih starših.

Mava saj mir, ampak tud ni bohvedi kaj.:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?