Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:09:07
|
|
|
|
*NaTaŠa*
|
Ah no saj dva dni pa res ni take panike!
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:09:11
|
|
|
|
Micy
|
Hojla. Jaz sm pa dobr dva tedna špricala ringarajo sej sm mal škilila gor ampak nism mela časa, ker kot veste iščem stanovanje pa tko naprej. Aja da vam povem zakaj me ni blo. Nisva več pr njemu doma. Zdej sva pri mojih, sej tud tam ni bog vedi kaj ampak tam mava saj mir. Iščeva stanovanje al pa parcelo. Pa kredit iščeva, pa take stvari. Vesela sm da sm spet med vami.:bravo::)- Verjetn se me sploh ne spomnte več.:)-:)-
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:11:20
|
|
|
|
Teni_
|
Super, magre. Me veseli, da se je to vsaj malo uredilo. Zdaj lahko brez panike iščeta naprej. Tudi midva sva še vedno v fazi iskanja, pa še verjetno nekaj časa bova. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:16:08
|
|
|
|
TaRe*
|
Magre..bravo.vsaj premika se.Boš vidla,ko bo pikica :duda: bo že vse kot mora bit.:rozica:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:21:42
|
|
|
|
Micy
|
Joj tare zdej si me pa v jok spravla.:(( Na pikico si zdej v tem trenutku niti pomislt ne upam. Midva bi jo tko rada mela že zdej pa je nimava kam dat, čeprav je moj oče čist navdušen nad tem , ampak jest ne morem tega nardit svojmu otroku. Rada bi mu dala topel dom, pa mir in lepo družino. Zdaj najprej rabim mir kjer bova umiru zaživela in iz ljubezni pikico naštimala.:duda::);):miska:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:31:37
|
|
|
|
TaRe*
|
Magre,saj te razumem,ker sem bila na temu.potem pa je pač ratalo.Midva si tudi nisva predstavljala,ne kod ne kam.Moji so 200 km stran,njegova dva imata dvosobno s.,jaz sem bila na cesti(delala sem sicer nekaj na terenu,pa sem mogla prekinit zaradi rizične n.)Moj je imel manj kot 100 jurjev plače....... Danes po osmih letih pa imava oba novi službi,svoje stanovanje(še 5 let kredita),pa že naš drugi sonček je danes dopolnil 7 mesecev. Vso srečo.Rada se imejta,pa bo.:rozica::rozica:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 4.2.2005 22:37:54
|
|
|
|
Micy
|
Hvala za nasvet. Upam da nama bo res uspelo. Veš moj dragi danes praznuje, pa si je za rojstni dan kr sam mogu polovrčk kupit, k jest nimam dindin, k še nimam službe. Sej bo. Res hvala za podporo, včasih me kle na RR tok u dobro volo sprvte. Fejst ste.:bravo::bravo::miska::torta::duda::love:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 5.2.2005 12:01:01
|
|
|
|
luna39
|
Helo magre, kako kaj, dolg te ni blo vsaj jest te nisem našla, da bi te mal poprašala kao kaj ali sta sedaj dobro, kje sta in ali so ta težke stvari mimo? Pozdravček:rozica::rozica:
|
|
|
|
Kako je lepo biti spet nazaj 5.2.2005 13:06:03
|
|
|
|
NENAJANI
|
Mojca H in magre, dobrodošli nazaj. Veš Magre sem pomislila nate vsak dan. Upam, da se bo čimprej vse uredilo!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?